2777
2789

سلام دوستان 

من اصلا سابقه کارندارم اصلا و یه پسر سه ساله هم دارم 

کاری که پیدا کردم نزدیک خونمونه و دفترخانه و ثبت اسناد اوقافی هستش من کارم بایگانی اطلاعات کار با ورد و تلفن جواب دادن  اسکن و ایناس منشی ازنوع سختش حقوقش تمام وقت ماهانه ده میلیون هستش بنظرتون پاره وقت برم با حقوق ۵تومن ؟؟

یا ۹/۳۰تا۱۴با حقوق ۷/۵

خیلی سردرگمم تا حالا بیرون کار نکردم اصلا 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

کار خوبیه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه؟؟

اره من بودم میرفتم

تمام وقتشو

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تمام وقت ۹/۵تا۱۷ اخه متاهلم هستمم تازه خودمم تنبلم

نمیدونم عزیزم من چون مجردم گفتم

خودت ببین کدوم به شرایطت میخوره