2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7395 بازدید | 145 پست
چجوری هستین باهم دعوا نمیکنین ؟ بچه های من دوتا هستن همش همدیگه رو میکشن😒

من ك ازدواج كردم ولي واقعااا واقعاا خيلي سخته شبو روز دعوا ميكنن ميزنن ميشكنن 

برای رسیدن به ارزوهام صلوات بفرستین 🌖💜😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس افغانیه یا داماد ؟

هر دو عزیزم

تو مشهد افغانی زیاده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من ك ازدواج كردم ولي واقعااا واقعاا خيلي سخته شبو روز دعوا ميكنن ميزنن ميشكنن 

بچه بزرگتون چند سالشه ؟

خدا حفظتون کنه انشاءالله سایه پدر مادرت همیشه بالاسرتون باشه

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
هر دو عزیزم تو مشهد افغانی زیاده

آهان بیخیال ناراحت نباش ،برای اونا عادیه 

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

ای بابا💔

خانما از من به شما نصیحت هوای خودتونو داشته باشین واسه خرج کنین باشگاه برین لباس بخرین.... 

یه همسایه داریم به علت زایماناش افتادگی رحم پیدا کرده بعد از هر بار نزدیکی به خونریزی میفتاده و درد میکشیده خلاصه میره دکتر بهش میگه 8 تومن عمل افتادگیت میشه و تومنم بزار روش عمل تنگی واژنم انجام بدم همسایه ی ما هم میگه نه بابا نمیخواد دخترم عقد کردس باید براش جهاز بخرم نمیتونم ده تومن خرج عمل بدم تاااااا چند ماه پیش شنیدم مرده رفته زن دوم گرفته همسن دختر کوچیکش یه کامیونم براش جهاز گرفته😐

هوای خودتونو نداشته باشین مردا میرن جای دیگه خرج میکنن

ای بابا💔 خانما از من به شما نصیحت هوای خودتونو داشته باشین واسه خرج کنین باشگاه برین لباس بخرین... ...

خدا لعنت کنه مردای هرزه رو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
کجاش خوبه ولی خدم اصلا بچه دوست ندارم میگم همین یکی کافیمه

من خالم سالها زاهدان زندگی میکرد،کمی با فرهنگ اونجا آشنام،میدونم ظلمه و هیچی از زندگی نفهمیدن کسانی که تو این سن و سال نوه دارن،اما چون عادی ه تقریبا،فکر نکنم خودشون ناراضی باشن،شما نسل جدیدی،خب میتونی همون یکی رو بیاری

قسمت دردناکش اینجا بود که زن اولش  ۳روزه زایمان کرده😭😭😭 دیگه وسط مجلس پاشدم اومدم  ه ...

من بیشتر اونی ک زنش شده رو مقصر میدونم تا مرده

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.