2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مو خودمو ببین چه رنگی شده تیره تیره انگار نه انگار دکلره 

خب اصلا بهش پول نمی‌دادی وقتی معذرت می‌خوام گند زده به موهات از اول باید میگفت نه اینکه بعد از اینکه نتونسته دربیاره بهانه آورده

خب اصلا بهش پول نمی‌دادی وقتی معذرت می‌خوام گند زده به موهات از اول باید میگفت نه اینکه بعد از اینکه ...

اره حالا بهم میگفت زنگت میزنم فقط دلم میخواد زنگم بزنه بگم که همه گفتن این کجاش دکلرس این رنگ با رنگ خالی هم این طوری میشد

خالی
میگفت موهات بعد دوبار به پایه ۷.۵ رسیده من خودم دیدم اون پایه میتونست یه رنگ خیلی خوش رنگ تر بزاره ا ...

ارههه مشخصه کار بلد نبوده اخه اصلا هیچ شباهتی که نداره هیچی حتی نزدیک اون انتخابت هم نیست حالا اینجا این خانومه تخصصش فقط رنگه خیلی‌ هم تعریف میکنن هرکی رفته راضیه 

اره حالا بهم میگفت زنگت میزنم فقط دلم میخواد زنگم بزنه بگم که همه گفتن این کجاش دکلرس این رنگ با رنگ ...

ارههه حتما بهش بگو باور کن این پودر دکلره خوب نزده که موهات اصلا رنگ باز نکرده از این دکلره ارزون ها زده براش صرف داشته باشه

ارههه مشخصه کار بلد نبوده اخه اصلا هیچ شباهتی که نداره هیچی حتی نزدیک اون انتخابت هم نیست حالا اینجا ...

تازه ۲۰ ساله ارایشگره خیرسرش میره دوره آپدیت بشه نمیدونم چی یاد گرفته اره اون طوری خیلی بهاره که فقط دوره های رنگ دیده باشن تمام دقتشون برا رنگه نه مثلا شنیون و ناخن و اصلاح اینا

خالی
ارههه حتما بهش بگو باور کن این پودر دکلره خوب نزده که موهات اصلا رنگ باز نکرده از این دکلره ارزون ها ...

میگفت من همه موادم رو خوب میخرم و اینا جنس مو ها مو ضخیمه رنگ باز نمیکنه

خالی
میگفت من همه موادم رو خوب میخرم و اینا جنس مو ها مو ضخیمه رنگ باز نمیکنه

اخه هروقت گند میزنن همینجوری بهانه میارن قبلاً هم موهاتو رنگ کردی واسه ات این مشکل پیش اومده که موهات رنگ باز نکنه اینجوری