بچهها من سر یه مشکلی شوهرم یه ماه زندان بود توی این مدت مادرشوهرم باهام دعوا کرد برادرشوهرم،خواهرشوهرامم هرچی حرف،تهمت از دهنشون در اومد بار خودم خانوادم کردن وقتی شوهرم اومد اسمسا،حرفاشون نشون شوهرم دادم اما یه ذره کاری نکرد یا حرفی بزنه تازه بیشتر چسبید بهشون باهاشون حرف زد،برادرش بهم گفت جنده فکر شوهر دومت باش هه بعد شوهرم.......حالا میخا عید من ببره پیش اونا😭من نمیرم خوشم ازشون نمیاد شما بگین چه خاکی سرم بریزم؟
لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
نرو اصلا بگو خودت هر جایی میری برو من برای خودم ارزش قائلم برو بچسب ب داداشت ک ب زنت گفته ج نده
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
شما نرو . بهت توهین شده برای منم همچین اتفاقی افتاد شوهرم میخواست زوری من رو ببره که گفتم نمیرم هر کار کرد نرفتم جایی هم اونا باشن نمیرم دیگه شوهرمم بیخیال شد .