2777
2789
عنوان

شوهر بی بخارم😭😭

472 بازدید | 26 پست

بچه‌ها من سر یه مشکلی شوهرم یه ماه زندان بود توی این مدت مادرشوهرم باهام دعوا کرد برادرشوهرم،خواهرشوهرامم هرچی حرف،تهمت از دهنشون در اومد بار خودم خانوادم کردن وقتی شوهرم اومد اس‌مسا،حرفاشون نشون شوهرم دادم اما یه ذره کاری نکرد یا حرفی بزنه تازه بیشتر چسبید بهشون باهاشون حرف زد،برادرش بهم گفت ج‌ن‌د‌ه فکر شوهر دومت باش هه بعد شوهرم.......حالا میخا عید من ببره پیش اونا😭من نمیرم خوشم ازشون نمیاد شما بگین چه خاکی سرم بریزم؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

وقتی بهت توهین شده دلیل داری دیگه پس نرو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نرو اصلا بگو خودت هر جایی میری برو من برای خودم ارزش قائلم برو بچسب ب داداشت ک ب زنت گفته ج نده

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته واقعا. چه آدمای بی شخصیتی هر چی باشه زن برادرشون هستی

از اون سخت تر اینه که شوهرم نمیفهمه

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
تو باعث زندان رفتنش شدی؟

نه بخدا سر دعوا با برادرشوهرای خواهرش زندان رفت

شما نرو . بهت توهین شده برای منم همچین اتفاقی افتاد شوهرم میخواست زوری من رو ببره که گفتم نمیرم هر کار کرد نرفتم جایی هم اونا باشن نمیرم دیگه شوهرمم بیخیال شد . 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

تاوقتی خودت به خودت احترام نزاری دیگران به تواحترام نمی زارن

خره نمیفهمه میگم نمیام زور میگه😭

شما نرو . بهت توهین شده برای منم همچین اتفاقی افتاد شوهرم میخواست زوری من رو ببره که گفتم نمیرم هر ک ...

دعا کن منم نرم

شما نرو . بهت توهین شده برای منم همچین اتفاقی افتاد شوهرم میخواست زوری من رو ببره که گفتم نمیرم هر ک ...

خوشبحالت که شوهرت میفهمه راحتت گذاشت این اصن خودش میکشه برا اونا،انگار ازشون میترسه