2777
2789

امشب شب نهم انتقال جنینم هست از صبح همش حالت تهوع دارم دهنم تلخه  زیر دلم و پاهام و کمرم شدید درد میکنن مخصوصا تخمدان سمت راستم و پای راستم

کسی تجربه داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاا انشالله صحیح سالم باشه گلم ‌ میگم چ جوریه ینی بچ از خودتون کسی ک کاشت میکنه تورووخدا بگو واسم م ...

بله عزیزم تخمک خودت و اسپرم شوهرت رو میگیرن تو آزمایشگاه جنین درست میکنن بعد برات میذارن

بله عزیزم تخمک خودت و اسپرم شوهرت رو میگیرن تو آزمایشگاه جنین درست میکنن بعد برات میذارن

واقعاااا خب چرااین کار میکنن ین زن نمیتونه باردارشع این کار انجام میدن ببخشید اجی هزینش چقد

اولین بار

الهی که آخرین بارت باشه، آی وی اف برای هرکسی فرق داره بعضیا بدون هیچ علامتی مادر میشن بعضیا هم باکلی علامت ان شاءالله شما همین علامتها نشونه ی بارداریت باشه،، 3،4 روز دیگه که آزمایش دادی حتما بیاو خبرخوش مامان شدنتو بهم بده