سلام عزیزم من چند هفته پیش داشتم.نه چیز خاصی نیست.مثل یه پریود میمونه. گرفتگی و درد زیر شکم بالا.دکتر گفت چیزای قائده آور مثل زعفران و ... بخور.منم انجام دادم.اگر اهل دارو گیاهی هستی بهت بگم من خودم دمنوش انیسون خوردم زنجبیل خوردم یه بارم داروی امام رضا رو تو یه بطری عرق هل حل گرفتم کم کم خوردم.تا این اخری رو خوردم راحت شدم از درد و سقط کامل شد.تا چند روز هم خون ریزی ادامه داشت بعد هم تموم شد.راحته نترس اصلا.فقط تحرکت بالا باشه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
نگران نباش و نترس هیچ چیز نرسناکی نیست انشاالله که سونوی دوم بری و قلبش دیده بشه …
من تا الان سه بار سقط کردم توی خونه اونی که پوچ بود از همش آیون تر بود اما چون تجربه اولم بود استرسش برام وحشتناک تر بود اما وقتی فهمیدم که سخت نیست برای بعدیا دیگه ترس نداشتم …
زیادم سرچ نکن چون تجربه ها متفاوته و ممکنه با خوندن بعضیا بترسی
اصلا هم به خودت استرس نده بچه اگه قرار باشه بمونه میمونه اگرم قرار نباشه هرکاری کنی نمیمونه توکلت به خدا باشه
ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
رفتم دکتر بهم گفتن کیست بارداریت پوچه منو فرستادن یه جای دیگه واسه سونوگرافی اونجا هم ...
به حرف دکترت گوش بده هر چی اون گفت انجام بده
ولی برای سقط از قرص استفاده کنی راحت تره و سریع تره …
اگه خواستی من شماره ی یه آقایی رو دارم که دکترم بهم اونموقع معرفی کرد که ازش قرص بگیرم بهت بدم که اگه لازمت شد از اون بگیری هم قیمتشو خوب میگفت اونموقع هم اسیر پیدا کردن قرص هم نمیشی …
من یه بار برای سقطم در به در دنبال قرص بودم با اینکه قانونی بود اما هیچ جا بهم نمیدادن از یکی گرفتم گرونم داد بهم نگو قرصش تقلبی بود پدرم در اومد تا سقط کنم در آخر از این آقا قرص گرفتم و تا گذاشتم یه ساعت بعدش سقط شد …