2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه ۴-۵ ساله دارن

329 بازدید | 34 پست

لطفا به من بگید بچه های شما هم لجبازی و خرابکاری غیر قابل تحمل دارن؟ پسر من ۴ سال و نیمشه گاهی اوکی و معقول رفتار میکنه ولی گاهی غیر قابل کنترل میشه توی اذیت کردن و خرابکاری و مخصوصا لجبازی سر کاراش منم باردارم و تحمل کمه ولی فقط یکم صدامو بلند میکنم و با اخم نگاهش میکنم که متاسفانه از منو باباش اصلا حساب نمیبره 😩😩😩 جدیدن هم عادت کرده دست منو باباشو از حرصش چنگ میندازه یا میره در یخچال فریزر رو باز میکنه و محکمممم میبنده که چندبار شیشه سس و اینچیزا ازش افتادو شکست… نمیدونم مقابلش چه رفتاری کنم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینجوری شیطونه گاها دعواش میکنم گاها ندید میگیرم و کمی اخم. حالا شما بارداری سخته برات تحملش. وگرنه ماهیت پسر بچه شیطونیه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

چون تنبیهش نکردی 

من دوتا بچه ۴ و ۵ ساله دارم از اول ترسوندم و لوسشون نکردم تا بزرگ بشن و جلو روم واستن

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

آره گاهی خیلی لجبازی میکنه و منم توجه نمیکنم، گاهی هم اینقدر جیغ میزنه مجبورم به حرفش گوش کنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

قاطعیت همراه محبت

بچه اجازه نداره هر کاری که دلش خواست کنه

تأکید میکنم قاطعیت همراه محبت

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

پسر من ۳ سال و نیمشه،کل روز در حال گریه و نق و بهونه و ریخت و پاشه!!😐

حالم بد میشه تپش قلب میگیرم به مولا

تو دستشویی و حموم هم ولم نمیکنه میشینه پشت درش گریه میکنه😦وابسته نیستا،عاشق گریه و نق زدنه فقط😭😭

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!

مشاور هم رفتم باهاش میگه سن لجبازیشه شما سعی کنید بیشتر سرگرمش کنید تا این دوران بگذره و هرموقع کار بدی انجام داد یکم تنبیهش کنید مثلا در حدی که بفرستیدش داخل اتاقش تا به کار بدش فکر کنه ولی نمیره که! بخوام زوری هم ببرمش گناه داره میترسه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
پسر من پنج سالشه   نه دست به وسایل خونه نمیزنه ولی اسباب بازی زیاد خراب میکنه

برعکس روی اسباب بازیاش حساسه البته وسایل خونه رو خراب نمیکنه به یه چیزای خاصی گیر میده که الان جدیدن در یخچال فریزر هست

پسر من ۳ سال و نیمشه،کل روز در حال گریه و نق و بهونه و ریخت و پاشه!!😐 حالم بد میشه تپش قلب میگیرم ...

کم‌خونی نداره؟ 

پسر من کم خونی داشت خیلی نق میزد و گریه میکرد