لطفا به من بگید بچه های شما هم لجبازی و خرابکاری غیر قابل تحمل دارن؟ پسر من ۴ سال و نیمشه گاهی اوکی و معقول رفتار میکنه ولی گاهی غیر قابل کنترل میشه توی اذیت کردن و خرابکاری و مخصوصا لجبازی سر کاراش منم باردارم و تحمل کمه ولی فقط یکم صدامو بلند میکنم و با اخم نگاهش میکنم که متاسفانه از منو باباش اصلا حساب نمیبره 😩😩😩 جدیدن هم عادت کرده دست منو باباشو از حرصش چنگ میندازه یا میره در یخچال فریزر رو باز میکنه و محکمممم میبنده که چندبار شیشه سس و اینچیزا ازش افتادو شکست… نمیدونم مقابلش چه رفتاری کنم
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوتا بچه ۴ و ۵ ساله دارم از اول ترسوندم و لوسشون نکردم تا بزرگ بشن و جلو روم واستن
ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانمگاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
مشاور هم رفتم باهاش میگه سن لجبازیشه شما سعی کنید بیشتر سرگرمش کنید تا این دوران بگذره و هرموقع کار بدی انجام داد یکم تنبیهش کنید مثلا در حدی که بفرستیدش داخل اتاقش تا به کار بدش فکر کنه ولی نمیره که! بخوام زوری هم ببرمش گناه داره میترسه
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!