از دیشب شیرم و درست نمیگیره مگر گیج خواب بشه اونم باید کلی راه ببرمش وقتی هم که شیر نمیخوره نمیخوابه بهونه میگیره پنج ماه و بیست روزش از ده روز پیش غذا کمکی میدم فرنی روزی یک قاشق اگر می دونید توروخدا راهنمایی کنید از اول هم شیر خودم و خورده خودمم داروی خاصی نخوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سراپا اگر زرد و پژمرده ایم. ولی دل به پاييز نسپرده ایم. چو گلدان خالی لب پنجره. پر از خاطرات ترک خورده ایم. اگر داغ دل بود، ما دیده ایم. اگر خون دل بود، ما خورده ایم. اگر دل دلیل است، آورده ایم. اگر داغ شرط است، ما برده ایم. اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم. اگر خنجر دوستان، گرده ایم. گواهی بخواهید اینک گواه: همین زخم هایی که نشمرده ایم! دلی سربلند و سری سر به زیر. از این دست عمری به سر برده ایم.
ببین تو یه سنی دقیقاً همین حول وحوش ۶ ماهگی بچه خنگ میشه نمیدونم چرا برای منم پیش اومد من میدوشیدم با سرنگ میدادم نباید به شیرخشک بندازی بده تا سرعقل بیاد نمیدونم چرا اینطوری میشن اگه با سرنگ میخای بدی حواست باشه نپر گلوش آروم زیر زبونش بریزی نکنه بپره حلقش خفه میشه