2821
2789

سلام به همه

راستش ما وام گرفتیم بعد بلافاصله که همسرم حقوق گرفت یه کارمزد یکساله ک میشد نصف حقوق شب عید همسرم، از روش برداشتن

خیلییی اعصابمون خورد شد

همسرم چندوقته کمر درد و پادرد شدیدی هم داره

چجوری میتونم روحیه‌ش رو بهتر کنم همه این مسائل کلافه‌ش کرده..

مثلا یه بار اینطوری بود کیک گرفتم به مناسبت ماهگرد خیلی خوب شد

حالا میگین چه کنم

کوکی اسمارتیزی بپز

یا کاپ کیک بپز

با شام مورد علاقه اش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غذای مورد علاقش به علاوه کیک خونگی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
شب جمعه التماس دعا 

😂😂حق

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸

خیلی کار ها میشه کرد،کمرشون با روغن ماساژ بده بیشتر محبت کن تو خرید عيدت ملاحضه کن و از قبلش یه برنامه بریز که با این پول چه طور این ماه رو مدیریت کنید اینا به آرامشش کمک میکنه

سعی کن هزینه روی دستش نزاری و بهش دلداری بده ک مسائل مالی  به لعنت خدا بروند هم کمه  اینقدر میشه جنگ اعصاب واسه مرد خصوصا...

زنده باشید ک بفکرش هستید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com