2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته یاجوااد

107 بازدید | 23 پست

بچها من خیلی دلمو میشکنن اینقدر بی ارامشم نذرکرده بودم نمازای شبای ماه شعبونو بخونم ب نیت حاجت رواییم ولی پریود شدم چقدردلم گرفته حتمن خداهم. ازمن بدش میاد

خیلی شرایط بدی دارم مادرشوهرم زبونش تلخه چون بچه اخربوده شوهرم مجبورش کردن کلفتیشونو کنه اولی ک ازدواج کردیم شوهرم کارمند تهران بود بعد گرونی برگشتیم مادرشوهرم خیلی خوشحال بود چون شوهرم ن پولی داشت رهن کنه ن بخره اومدیم شدیم کلفت خانم و اقا هرچی درمیاریم باید بدیم گوشتو پلو ظهرو شب بخورند پدرمو دراورده هروز بزور ازجونم همه جارو میشوره اینقدر دلم گرفته هشت تا بچه داره جاریام همه دیوار بدیوارند ماهی ی بار سرنمیزنندبهش ولی همش پز اونارو میده درصورتی ک حتی بهش نگا هم نمیکنند خیلی حرفای بدمیزنه من ک ازبس شب و روز گریه میکنم و قران میخونم بعد برادرشوهرام اینقدر غدمای بذی هستندو ازشوهرم متنفر هی میان ازشوهرم بدمیگند باباومامانش اذیتمون میکنند بخدا ازشون نمیگذرم فقط دنبال فرصتیم از اینجا بریم بخدا خیلی بدبختیم همش جاریام حالت مسخره دارند ب من نگاه میکنند ولی ازشون نمیگذرم چ دختراشون چ پسراشون هرچی دعامیکنم خدا چرا جوابمو نمیدی اینقدر باشوهرم نمازو قران میخونیم خدا راهو برامون بازکنه همش خدا بدترسرما میاره اونا روز ب روز بهترو عزیزتر بخدا همش میگم خداکنه مادرشوهرم عاقبتش بخیر نشه شمام دعاکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی شرایط بدی دارم مادرشوهرم زبونش تلخه چون بچه اخربوده شوهرم مجبورش کردن کلفتیشونو کنه اولی ک ازدو ...

بالاخره درست میشه دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
بالاخره درست میشه دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

بخدا خستم فقط۲۵سالمه بخدا جون ندارم تمام استخونای پامو دستام دردمیکنه بخدااا اینقدر اب ک بازه از اب معذرت میخام چ ب حضرت فاطمه قسمش میدم میگم دعاکن من ب ارامش برسم تو هم اینقدراسراف نشی

اینقدررر بی ارامشم برام دعاکن حاجتم روابشه ب ارامش برسم انشا..شماهم ب حق همین شب های عزیز حاجت روابش ...

استغفار می کنم از طرفت

بخدا خستم فقط۲۵سالمه بخدا جون ندارم تمام استخونای پامو دستام دردمیکنه بخدااا اینقدر اب ک بازه از اب ...

منم ۲۵ سالمه آروم باش دارم میرم پیش برادر امام رضا علیه السلام ازشون می خوام به حق عظمتشون خونه دار بشی انشالله

گلم من شرایطم بدتره ولی نا امید نیستم از درگاه خدا... انشالله حاجت روا میشی

خدانکنه خواهر مهربان انشا..شادی و خوشحالی و لذت بخشی روانه زندگی و حالت بشه من برات دعامیکنم انشا..حاجت روابشی