2777
2789
عنوان

هرکس عمل بینی کرده بیاد لطفاااا

653 بازدید | 72 پست

اون وسط سوراخ بینی ی چیزی هست اون کجه😭😭😭 از اول حس میکردما الان دیگ مطنئنتر شدم

چکار کنم؟ کسی بوده اینجوری بوده باشه؟؟؟

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

تیغه بینی منظورته؟ 

عکسشو بزار 

چند وقته عمل کردی 

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی ۲۲ روزه عمل کردم،خیلی ناراحتم  ورمشم که نگم دیگ هی هرروز بیشتر و بیشتر میشه

دوست عزیز تا ۶ماه اصلااا شکل اصلی بینیت مشخص نیست و تا ۲سال ورم داره

شل کن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
تیغه بینی منظورته؟  عکسشو بزار  چند وقته عمل کردی

تیغه ک اون بالاست،بین دو تا سوراخ هست اونجا 

باش بزار بگیرم

دوست عزیز تا ۶ماه اصلااا شکل اصلی بینیت مشخص نیست و تا ۲سال ورم داره شل کن

اخه اوندوسطش رو نشنیدم بگن کج بوده تاحالا.وگرنه سرچ کردم کلی

تیغه ک اون بالاست،بین دو تا سوراخ هست اونجا  باش بزار بگیرم

باش 

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖
عزیزم تا ۶ ماه اصلا نگاه نکن ایرادش رو همش برطرف میشه چه برسه ۲۲ روز مطمن باش خوشگل میشه 

آخه اون وسطو انگار خمیره که کجه 😔