2777
2789
عنوان

خانما لطفا براي برادرم دعاكنيد

1499 بازدید | 45 پست

اين روزا حالش خيلي بدتر شده تو رو خدا براش دعا كنيد .لايكم كنيد منم ايه الكرسي ميخونم  براتون 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

از صمیم قلب براش سلامتی آرزو میکنم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بیماری روحی دارم الان انقد حالم بده از همه چی بیزارم

برادر منم بيمار اعصاب و روان خيلي اذيت ميشه😞

برادر منم بيمار اعصاب و روان خيلي اذيت ميشه😞

میتونم بپرسم چ بیماری؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

میتونم بپرسم چ بیماری؟

سلام عزيزم متاسفانه هم برادرم و به فاصله ي يك ماه خواهرم دچار اسكيزوفرني شدن

سلام عزيزم متاسفانه هم برادرم و به فاصله ي يك ماه خواهرم دچار اسكيزوفرني شدن

واقعا ناراحت شدم💔

چرا... سابقه خونوادگی؟

داداش بیچاره منم دوقطبی... اواخر مرداد امسال متوجه شدیم. از شدت غم سوختم.. یادم میاد جگرم میسوزه.. متاسفانه ارثی بود ک از پدرم رسیده...

واقعا ناراحت شدم💔 چرا... سابقه خونوادگی؟ داداش بیچاره منم دوقطبی... اواخر مرداد امسال متوجه شدیم. ...

ما الان ٤ساله درگيريم تو خانواده اسكيزوفرني نداشتيم حتي فاميلامون نميدونن اينا مريض شدن 😞ان شاالله شفاي همه ي بيمارا و شفاي برادرتون

ما الان ٤ساله درگيريم تو خانواده اسكيزوفرني نداشتيم حتي فاميلامون نميدونن اينا مريض شدن 😞ان شاالله ...

دکتر نگفت برای چی!!!

الان کجا هستن؟ بیمارستان یا خونه؟

ما هم نذاشتیم کسی بفهمه. من ۸ماهم بود ک این اتفاق افتاد... خدا میدونه چی کشیدم. اصلا نفهمیدم چطور ماه های آخرم گذشت. ی چشم اشک بود ی چشمم خون..

ممنون عزیزم. هرچند بهبودی درکار نیست. اما آدم ب امید زنده است. همچنین به امیدی سلامتی کامل عزیزان شما🌸

دکتر نگفت برای چی!!! الان کجا هستن؟ بیمارستان یا خونه؟ ما هم نذاشتیم کسی بفهمه. من ۸ماهم بود ک این ...

اره روانپزشك هم گفت ديگه خوب نميشن با دارو فقط علايمشون كمتر ميشه 

من برادرم اعتياد داشته و ما نميدونستيم همين باعث فعال شدن بيماري شدن خواهرمم حملات برادرمو ديد ترسيد و شوكه شد الان خونن 

برادرت الان چيكار ميكنه

اره روانپزشك هم گفت ديگه خوب نميشن با دارو فقط علايمشون كمتر ميشه  من برادرم اعتياد داشته و ما ...

بله درسته..

داداش منم تو حالت مریضیش ب دکتر گفت گل کشیده🤦🏻‍♀️ همشم تقصیر پدر مادرمه. از صفر تا صدش اونا مقصرن..

داداش منم فعلا دارو مصرف میکنه. همش شله.. خوابه.. بی حوصله و افسرده اس. همشم میریزه تو خودش من میفهمم.. هیچکاری ام ار دستم برنمیاد..

معدل الف کلاسشون بود اما این ترم فقط هرچی از ترمای قبل یادش بوده نوشته و پاس کرده و ی درسشم افتاده. پایان نامشو ک تموم کنه باید بره سربازی. مونده معافیت بگیره یا بره! فعلا ک کار خاصی نداره همش خونه خوابیده یا با دوستاش میره بیرون با بوی سیگار میاد خونه.. اون داداشمم ک اصلا ادم نیست. فک کن بهش میگم داداشمون مریض شده میگه دروغشه!!!!! میخواد پول بکنه!! 

من چیکار کنم با این پدر و داداشام🤦🏻‍♀️

بله درسته.. داداش منم تو حالت مریضیش ب دکتر گفت گل کشیده🤦🏻‍♀️ همشم تقصیر پدر مادرمه. از صفر تا صد ...

منم برادرم با دوستاش ميره بيرون گل ميكشه هرچي بهش ميگيم مريضيت با مواد بدتر ميشه قبول نميكنه ميگه من مريض نيستم دارن منو اذيت ميكنن اين برادرم زندگي مارو آتيش زد پدرو مادرمو پير كرد بچه ي اخر بود هركاري خواست كرد نه خواهرمم مريض شده ميگه اون كه ديگه مواد نكشيده و مارو دارن اذيت ميكنن همه وسايلمونو شكسته درارو شكسته شيشه ها رو شكسته فقط نشسته سيگارميكشه روزي ٢بسته به خدا ما شام نداريم بخوريم ولي بايد ٢بسته سيگار اقا اماده باشه مگرنه دادو بيداد ميكنه برادر شما هم پرخاشگره لوازم  ميشكنه

بله درسته.. داداش منم تو حالت مریضیش ب دکتر گفت گل کشیده🤦🏻‍♀️ همشم تقصیر پدر مادرمه. از صفر تا صد ...

متاسفانه مواد مخدر خيلي از بيماريهاي رواني كه نهفته هست رو فعال ميكنه 

منم برادرم با دوستاش ميره بيرون گل ميكشه هرچي بهش ميگيم مريضيت با مواد بدتر ميشه قبول نميكنه ميگه من ...

این ک از توهماتشه..

شنیدم سیگار براشون خوبه!

وای چقدر بد...

نه ولی قبل از مریضیش زیاد داغ میکرد و تند میشد. فعلا افسرده و آروم شده. خیلی شخصیتش عوض شده

متاسفانه مواد مخدر خيلي از بيماريهاي رواني كه نهفته هست رو فعال ميكنه 

بله.. برا همینم داداشم تو ۲۴سالگی مریض شد. ب قول خودش اوج جونی