2777
2789
عنوان

رازهای قورمه سبزی خوشمزه

813 بازدید | 36 پست

خانم های کدبانو سلام. چیکار کنم قورمه سبزی هام خوشمزه بشه. اون جوری که دلم میخواد نمیشه. بوی قورمه رو هفت تا خونه برداره .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزی راباروغن سرخ کن جوری ک رنگش سبزخیلی تیره مث سیاه بشه وروغن سبزبشه

گوشت وپیازتم طلایی بشه بعدقاطی کن

ادویه فقط کاری ونمک فلف قرمز

آبغوره بجای ابلیمو

رب انار لجای رب

یعنی رب اناروابغوره بینظیره

حال تایپ ندارم اصا 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

من  قرمه سبزی مو تو دیگ سنگی صبح پامیشم بار میزارم واسه شام 

زیرشو‌ کم‌میکنم تا شب قشنگ جا بیفته 

همیشه گوشت چربی دار استفاده میکنم 

پودر پیاز خیلی استفاده میکنم یکمم داخل سبزیش سبزی ترش استفاده میکنم 

خواهرزاده م خیلی بد غذاس فقط دست پخت خواهرمو دوس داره اما  میگع هیشکی مثل خاله م نمی تونه قرمه سبزی درست کنه 

چیزی که از آن توست ترا پیدا خواهد کرد 🤌🏻

اگر سبزی خوب سرخ شده باشد. تفت دادن گوشت و پیاز به اندازه ودر کل کاملا جا بیفته  حتما خوش عطر و بو میشود....

نوش جان

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

غیر از گوشت 

دو تیکه استخوان هم حتما داخل خورشت بنداز طعمش بهتر میشه 

به همراه پیاز دو حبه سیر هم تفت بده 

شنبلیله زیادشم طعم خورشت رو تلخ میکنه باید اندازه استفاده کرد

کمی زیره سیاه هم داخلش بریز نوک قاشق خیلی کم

یه وجب روش روغنه😉

14 ساعت قل خورده 🥹🥹🥹

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون