2777
2789

منم میخوام

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

کدوم شهری

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایتا همین الان یکی پیدا کردم خیلی کاراش قشنگ بودن قیمتا هم دویست و خورده ای بود اون چنتایی که من دیدم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
تو ایتا همین الان یکی پیدا کردم خیلی کاراش قشنگ بودن قیمتا هم دویست و خورده ای بود اون چنتایی که من ...

ايتا ندارم

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🥺
ايتا ندارم

حالا من لینک میگذارم کسی خواست ببینه البته من نمیدونم چقد اعتبار داره خرید از اینا من مسول صحت سنجیشون نیستما گفته باشم😂😂https://eitaa.com/joinchat/1586364419C8de79b6d5c

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
حالا من لینک میگذارم کسی خواست ببینه البته من نمیدونم چقد اعتبار داره خرید از اینا من مسول صحت سنجیش ...

خب اسم پيجشو بگو شايد اينستام پيج داشت

خب اسم پيجشو بگو شايد اينستام پيج داشت

بزار نگاه کنم عزیزم

بزار نگاه کنم عزیزم

زده پوشاک بانوی ایرانی

مرسي عشقم

خواهش میکنم عزیزم

سلام چندتا سوال در مورد کاشت مژه دارم میشه جواب بدیت 

چسب گریماس رو تکی هم میشه استفاده کرد برا کاشت هیدن یا حتما باید با چسب های مثل ردچری یا مکس فاکتور ترکیب کرد؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام چندتا سوال در مورد کاشت مژه دارم میشه جواب بدیت  چسب گریماس رو تکی هم میشه استفاده کرد بر ...

نه تكي استفاده كن با چسب مخلوط بشه ماندگاريش كم ميشه