2777
2789
عنوان

ختنه سنتی. برای پسر سه ساله در تهران

2597 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان. پسرم سه سالشه می‌خوام ختنه کنم. میگن باید با بیهوشی باشه خیلی جاها بردم. الان بیمه مون دانا است. کدوم خوب برا ختنه به روش سنتی سراغ دارید تو بیمارستان های طرف قرارداد . دکتر شهشهانی رو خیلی از دوستام رفتن پیشش خیلی راضی هستن. فقط ایشون تو بیمارستان اقبال تهران جراحی می‌کنه. شناختی از این بیمارستان ندارم. میترسم برا بیهوشی بچه رو ببرم اونجا

چرا انقد دیر 😪

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو باید تو سه چهار ماهگی ختنه میکردی خیلی دیر کردین

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
چراانقدردیرختنه اش کردی؟؟؟؟

منم پسرم ۲ سال و ۳ماهشه باسد عید ببرم ختنه ش کنم میترسم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

چرا بچه رو انقدر دیر میبرید که یه ختنه ساده براش مثل یه عمل سنگین‌ تموم شه؟ بیهوشی و...میدونی چقدر عوارض داره ؟ 

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
چرا تا الان نبردیش. 

کاربریتو چجوری نگه داشتی من تویه دوسال سه بار کاربریمو از دست دادم اخرشم مجبور شدم با شماره همسرم بیام 

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭