الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه واقعیتش، من خودم فوق لیسانس دارم ولی نحوه ی تدریس نسبت به زمان ما عوض شده ،بعد اینکه دیدم تو کلاس با معلم خیلی جدی تره تا با من، من پارسال شماره ی دو تا مربی خصوصی رو از مادر ای همکلاسی های پسرم گرفتم که یکی شون خیلی بد بود تازه زنگ خودشم بالا بود و همش در حال تلفن جواب دادن بود بخاطر شغل دومش ...نصف بیشتر تایم کلاس تلفنی داشت حرف میزد ، مربی دوم هم تو خونه ی خودش کلاس میزاشت که همسرش و برادر شوهرم تو یه واحد ۵۰ متری بودن همزمان، من به عنوان مادر بچه هم باید پایین ساختمون بچه رو می فرستادم بالا ،روز اول قبول کردن خودمم بدم بالا ولی دیدم شرایط با وجود دو تا مرد و یه پسر چهارده ساله ی خود اون خانم اصلا مناسب نیس😕🤐🤐این خانمم که الان یکساله ازش راضی هستم تو سرای محله و مسجد محله کلاس برگزار میکنه و واقعا راضیم ازش،مدرکی هم ازش ندیدم ....اول کار دو سه نفر از کار معلم خصوصی راضی باشن خود به خود مشتری جذب میشه