2777
2789

ميخوام بي بي چك بزنم دعا كنيد با دلاي پاكتون حامله نباشم چون سقط من پر از دردسره ب خاطره كم خوني شديدم تو رو خدا دعام كنيد

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعام كن اگه مثبت بشه خودمو ميكشم

عزیزم من ارایش رو صورتم ماسیده میشه پودر فیکس میزتنم صورتم دون دون میشه نمیدونم چی کنم البته پودر من ارزونه شاید ازونه و خط خطی میشه کیکی نمیدونم چی بخرم دوستم لواال داشت اصلم بود میگف هیچ اثری نداش

عزیزم من ارایش رو صورتم ماسیده میشه پودر فیکس میزتنم صورتم دون دون میشه نمیدونم چی کنم البته پودر من ...

قبلش بايد زير سازي كني بسته ب نوع پوستت آبرسان اگه پوستت چربه بعدم پرايمر بعدم يع كرم پودر با كيفيت و در نهايت پودر فيكسي ك زياد سنگينم نباشه اينو هم بگم همه آرايشا كيكي ميشن فقط دير و زود داره

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ