رهادرباد مدیر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 806 عنوان کسی تونست پیش فروش سایپا انجام بده؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست امروز از صبح درگیرم ولی نتونستم ثبت نام تکمیل کنم خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥 1401/12/03 | 14:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
turkghizi عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 352 از صبح سایت کار نمی کرد چه جوری ظرفیت پر شد این دوستمون هم که گویا ثبت نام کرده بودن هیچ توضیحی ندادن بهمون
پسوریازیس عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 از صبح سایت کار نمی کرد چه جوری ظرفیت پر شد این دوستمون هم که گویا ثبت نام کرده بودن هیچ توضیحی نداد ... من دخترم مهندس کامپیوتر هست سیستم ارور میداد از طریق اپرا وارد شد تونست واریز وجه انجام بده وگرنه از طریق کروم و گوگل نشد من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
zahra_khanoom2 عضویت: 1394/04/21 تعداد پست: 447 از صبح سایت کار نمی کرد چه جوری ظرفیت پر شد این دوستمون هم که گویا ثبت نام کرده بودن هیچ توضیحی نداد ... اره منم از ۹ صبح تو سایتم اصن باز نشده بود نمیدونم چجوری پر شده چه دعای قشنگی است..! خدایا مرا سبب شکستن هیچ دلی قرار نده...❤🌹
roya7073 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 7852 من دخترم مهندس کامپیوتر هست سیستم ارور میداد از طریق اپرا وارد شد تونست واریز وجه انجام بده وگرنه از ... شما از قسمت واریز وجه رفتین؟ اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
turkghizi عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 352 من دخترم مهندس کامپیوتر هست سیستم ارور میداد از طریق اپرا وارد شد تونست واریز وجه انجام بده وگرنه از ... برا شما هم اس ام اس اومده بود
turkghizi عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 352 من از شروعش تو سایتم. کی پر شد برا شما اس ام اس اومد واریز وجه تو حسابتون بود برا من هیچ کدوم نیومد با اینکه همه شرایطم اوکی بود
donya_1368 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 412 برا شما اس ام اس اومد واریز وجه تو حسابتون بود برا من هیچ کدوم نیومد با اینکه همه شرایطم اوکی بود پیام برام اومدالان گزینه واریز وجه هم فعالهمنتها میگه ظرفیت کامل
پسوریازیس عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 پیام برام اومد الان گزینه واریز وجه هم فعاله منتها میگه ظرفیت کامل چه ماشینی ؟ من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود