2777
2789
عنوان

افسردگی

266 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها . من یک سال و نیم بیشتره همش فکرای بد میکنم نمیدونم باید چیکار کنم خرداد امسال رفتم روان پزشک فقط قرص داد گفت یکماه بعد بیا دیدم بهتر نشدم نرفتم . به نظرتون برم بازم؟

💕🌸☘️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نرفتی اخه خب طول میکشه عزیزم سرماخوردگی که نیست حتی داروها ممکنه اوایل حالتو بدتر کنه بعد یکی دو ...

نه گفت بعد دو هفته بهتر میشی من ۱ ماه بیشتر شد فکرکنم میخوردم

💕🌸☘️🌹

تراپي يك روند زمان بره شما چند سال زندگي كردي و هر اتفاقي يه تاثير روي روحيه شما گذاشته انتظار نداري ...

مبدونی اصلا خوب نبود دکتره بیخیال بود هر چی من میگفتم نشسته بود زندگینامهی خودشو تعریف میکرد فقط

💕🌸☘️🌹

شماهم صبر نداری که درمان بشی از کحا میدونی شدید نبودم مشکل اضطراب حاد داشتم الانم روزی سه چهارتا قر ...

ععزیزم من مشکلاتم روز ب روز بدتر میشه . انتظار نداری ک یک آدم افسرده ب فکر خودش باشه و دوباره بره وقتی هیجکی پشتش نیست 

💕🌸☘️🌹

ععزیزم من مشکلاتم روز ب روز بدتر میشه . انتظار نداری ک یک آدم افسرده ب فکر خودش باشه و دوباره بره وق ...

اتفاقا خودت باید به فکر خودت باشی

برو ادامه بده افسردگی حتی از بدترین بیماری های جسمیم میتونه مضرتر باشه

اتفاقا خودت باید به فکر خودت باشی برو ادامه بده افسردگی حتی از بدترین بیماری های جسمیم میتونه مضرتر ...

اصلا انگار همه چی دست ب دست هم دادن من بدتر بشم.نه حوصله ی خرید عید دارم نه چیزی میخام نه چیزایی ک قبلا دوس داشتم برای قشنگن

💕🌸☘️🌹