2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازه

نباید کامل بشینی

یکم بشین رو زانوت

منم دیسک دارم

کلا حرکات پردنی مثل طناب و پروانه و برپی 

یا خم شدن 

شکم زدن با پای صاف 

منو اذیت میکنه و کمرم فوری میگیره اگه رعایت نکنم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
پوزیشنت اشتباه هس باید جوری اسکات بزنی هم اروووم و هم اینکه داری میشینی انگار روی صندلی بخاطر همینه ...

یعنی اگه صندلی بزارم پشتم و با اون انجام بدم درد نمیگیره؟؟؟ اخه دیسک هم دارم ولی نمیدونم بده برام یا نه 

ورزشکار نیستم اما دیسکی هستم   . کلا باشگاه واسه کسی که دیسکش حساس شده یا مشکل داره بده.کارو ب ...

دیسک خیلی بده

لاغز کردم شکمم مونده مجبورم برم باشگاه و بدنسازی اخه 

یعنی اگه صندلی بزارم پشتم و با اون انجام بدم درد نمیگیره؟؟؟ اخه دیسک هم دارم ولی نمیدونم بده برام یا ...

باید به مربیت بگی دیسک داری بعضی حرکات اصلاحی داره میتونه ی حرکت دایگه بهت بده من مثال زدم اسکات زدن هم باید خیلییی اهسته و هم فک کنی داری باسنتو روی ی صندلی میزاری اونطوری اسکات باید بزنی....ورزش ضمن اینکه عالیه ولی اگه حرکات اشتباه زده بشن متاسفانه اسیب جدی به بدن میزنن

اها ، باشه مرسی

اگرم مربیت چیزی گفت بهش بگو 

من ۳ بار کمرم بشدت گرفت بخاطر باشگاه🥲

بعد فهمیدم چیا باعث میشه 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
بهش گفتم دیسک دارم ولی بازم برات اسکات نوشته 

بهش بگو با این حرکت دیسگم اذیت میشه باید اصلاحیه اون حرکت رو بزنن کسانیکه کمردرد یا زانو درد دارن و سعی کن ی هالتر برداری و به سمت نشر جانب بزنی اینطوری همه وزنت روی کمرت نمیوفته اگر شکل حرکت رو پیدا کردم برات میفرستم