2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

180 بازدید | 7 پست

بچه ها شیش روز از پریودم میگذره بی بی چکم ميندازم منفی این ماهم استرس اضطراب خیلی داشتم جلوگیریمونم با ک.....م  انقد نگرانم دوتا بچه دارم اگه باردار باشم چ خاکی تو سرم بریزم شانس ندارم اگه باردار بشم روانی میشم ب شوهرم میگم منو ببر آزمایش میگه دهنمو سرویس کردی والا بلا حامله نیستی دلم طاقت نمیاره اصلا نمیتونم صبرکنم ده تا بی بی انداختم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

نمیخام بترسونمت ولی بی بی چک منم منفی بود ولی آزمایشم مثبت شد فرداییش اونم با بتا بالا،البته من یه بی بی زدم تو ده تا زدی حتما منفیه دگ وگرنه یه هاله مینداخت نگران نباش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نمیخام بترسونمت ولی بی بی چک منم منفی بود ولی آزمایشم مثبت شد فرداییش اونم با بتا بالا،البته من یه ب ...

ن سر پسردومم هاله انداخت سر اولیم قشنگ پر رنگ 

خیلی بی بی انداختم اصلا کوچکترین هاله ای ننداخت دعاکن ن آدمیم سقط کنم ن توان نگهداری دارم وای خدا خودت رحم کن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی مثه من ناراحته پریود شده و باردار نیست یکی مثه شما چ دنیای جالبیه 

بخدا ما کاملا مراقبیم خدایی نکرده چیزی نشه بعدش کاری کنیم ک عذاب وجدان بگیریم منم موندم تو کار خدا 

توروخدا دعاکن پریود بشم منم دعا میکنم ماه دیگه بارداربشی بحق فاطمه زهرا

ن سر پسردومم هاله انداخت سر اولیم قشنگ پر رنگ  خیلی بی بی انداختم اصلا کوچکترین هاله ای ننداخت ...

انشالله که نیستی از استرس عقب انداختی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بخدا ما کاملا مراقبیم خدایی نکرده چیزی نشه بعدش کاری کنیم ک عذاب وجدان بگیریم منم موندم تو کار خدا&n ...

وقتی انقد بی بی زدین منفی بوده حتما میشین بخاطر استرسه که نشدی 

مرسی عزیزم 

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)
وقتی انقد بی بی زدین منفی بوده حتما میشین بخاطر استرسه که نشدی  مرسی عزیزم

ان شالله ک همینطور باشه