2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها عزیزم خوبه که قبل ازدواج فهمیدی چه آدمیه شناختیش

فهمیدم ولی خب باهاش ادامه دادم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

قبلش بهم گفته ی دختره بم پشنهاد داده قبول نکردم قربون خدابرم ما نامزد بودیم بعد رفته بودم خونه خانوادش رفته بود حمون ی لحظه همینجوری رفتم تو پیام مسدودیا دیدم یکی نوشته اینجوری نگو قهر میکنم منو میگی وای مردم فقط بچه بود نمیدونستم چیکار کنم فقط گریه میکردم الان پشمونم کاش جرشون میدادم هی اونم البته پا ب پای من گریه میکرد میگف گوه خوردم غلط کرده حالا فعلا ک دیگ بعد ۲دوسال از این گوها نخورد امیدوارم هیچوقت دیگ هم نخوره خیانت خیلی بده مثل مرگه انگار ک یکی از عزیزانتو از دس میدی از دنیا میره منظوره یادت میرها کلی زخمش همیشه تو دلته

هی عزیزم همین که فهمیدی چه آدمیه خیلی خوبه باهاش ادامه ندادی که ؟

چون خیلی پشیمون بود و به غلط کردن افتاد و گریه منم چون ۵سال بود عاشقش بودم و نتونستم دل بکنم یه فرصت بهش دادم ولی بازم خرابش کرد و تموم کردم 

فهمیدم ولی خب باهاش ادامه دادم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂 قبلش بهم گفته ی دختره بم پشنهاد داده قبول نکرد ...

آها اره بخدا ولی مراقب خودت باش حواستو خیلی جمع کن 

چون خیلی پشیمون بود و به غلط کردن افتاد و گریه منم چون ۵سال بود عاشقش بودم و نتونستم دل بکنم یه فرصت ...

بخدا خیلی خوب کردی کسی که یه بار گوخوری کرده دوباره هم میکنه

هنوز سینگلم ،اصن گفتی خیانت فشار خوردمااا😐،اها اینم بگم اون سلیطه ای هم که رو زندگیم آوار بشه ...

اگه همه زنا و دخترا مثه تو بودن هیشکی خیانت نمیدید😂😐 

ولی خب حالا جدا از اون به ذات طرفتم برمیگرده:)

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
بخدا خیلی خوب کردی کسی که یه بار گوخوری کرده دوباره هم میکنه

اره اما خیلی ضربه سختی خوردم منو یه ادم افسرده مریض موهای سرمو با اینکه۲۳سالمه سفید کرد خیلی غصه خوردم و هنوزم نتونستم هضمش کنم