2777
2789
عنوان

ظرفشویی جی پلاس

1635 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من ی سوال از خدمتتون داشتم

من برای جهیزیه ام ماشین ظرشویی جی پلاس مدل 463 خریدم (البته مجبور شدم چون ظرفشویی های برند ال جی و بوش و ....) دیگه وجود نداره

الان تقریبا 2 هفته هست دارم ازش استفاده میکنم اما مشکلی که داره این هست مقداری کف  آب ته ماشین می مونه. از قرص های خود گلدیران استفاده می کنم.

ظرفها هم یکم لیز هست بعد شستن و مجبورم آب بکشم

شما این مشکل رو ندارین؟

سلام گلم 

من ال جی دارم راستش نمی‌دونم چرا اما ی بار برنامه شستشو رو طولانی تر بزار ی بار شوینده رو عوض کن خلاصه با آزمون و خطا دستت میاد 

خوشبخت بشی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  من ال جی دارم راستش نمی‌دونم چرا اما ی بار برنامه شستشو رو طولانی تر بزار ی بار شوین ...

برنامه طولانی هم گذاشتم . کف کمتر شد اما حذف نشد.ز نگ زدیم اومدن دیدن اما میگن که مشکل فنی نداره. یکی و هم گفت که ظرفشویی های ما اینجوری هست و کف ته دستگاه می مونه!  قرص رو عوض کردم . دیگه توی ظرف ها کف مموند اما کف دستگاه بازم آب و کف هست ممکنه از قرص باشه؟

برنامه طولانی هم گذاشتم . کف کمتر شد اما حذف نشد.ز نگ زدیم اومدن دیدن اما میگن که مشکل فنی نداره. یک ...

اره شوینده پریل رو هم امتحان کن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام عزیزم برای خرید بهترین ظرفشویی جی پلاس من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-dishwasher-g-plus/