2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت کاری دارم سوال نیست میخوام کسی باشه همشهری ام باشه حضوری ببینم زرنگ باشه بتونه کمکم کنه حتی اکه با هزینه باشه بازم قبول میکنم فقط راه حل داشته باشه اینجا دوستام که داشتم فقط هنشون فکر خودشون هستن بجز فضولی کار دیکه نمیکنن بنظرم یه غریبه بهتر کمک میکنه البته من خانم هستم کارم خیلی واجبه خودشم کار خیری هست اصلا کار بدی نیست کارم اباید حضوری باشه 

کسی باشه دل بسوزونه درکم کن حتی گفتم هزینه قبول میکنم فقط کاری بکن مثل بقیه شعار نده من واقعا تنهام هیج کس ندارم نه خواهری بردار ها ترسو فقط بفکر خودشون و خانوادشون حق دارن تورخدا تورقران باور کنید تنهام واجبه وگرنه کی راضی میشه پول به این زحمتی درآورده واسه هرچیزی بده

کارت چی هست 

شما مرندی هستی؟ یعنی احساس میکنم کسی بتونه فقط یبار دیکه زندکی ما را سروسامان بده اونقدر از ته دل خوشحال میشم اون احساس میکنم خود اون طرف تا اخر عمر خوشحال میمونه ولی هیج کس نمیتونه همه کار کردیم اکه مرندی هستی میتونی بیای خصوصی؟