2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من پیش این دکتر عمل کردم بسیار افتضاح پلکهام تا به تا شده وسط جراحی جواب تلفن ویزیتش رو میده سر جراحی میگه ۵تومن بده یک کار  دیگه هم رو پلکت انجام بدم. تو رو خدا گول نخورید برای جراحی فقط پزشک زیبایی برید چشم پزشک اگر وجدان داشته باشه کارش براساس تخصصش معلومه مگر اکوپلاستیک خونده باشه من به عنوان کسی که گول تبیلیغات اینستا گرامی پیج این دکتر رررر رو خوردم میگم گول نخورید محمد حسن بابایی زارچ

سلام من پیش این دکتر عمل کردم بسیار افتضاح پلکهام تا به تا شده وسط جراحی جواب تلفن ویزیتش رو می ...

منم خودم نمیدونم چرا میترسم برم پیشش بهمن ماه براش ۲تومن بیعانه زدم و بعدش مریض شدیم و اینا تا وقت گرفتم این آقا بهم ۳۱شهریور وقت عمل داد

و من توی تیرماه پشیمون شدم و گفتم کنسل کنید نمیام و رفتم پیش جراح زیبایی 

وقتی گفتم دکتر کنسل کنید اول گفت باشه مشکلی نیست،با توجه به اینکه من دوماه زودتر از وقتم داشتم کنسل میکردم و وقت کسی رو سوخت نکردم،میتونست فوری توی دوماه جایگزین بذاره

اول گفت فردا یادآوری کنید واریزی بزنم براتون،فر داش پیام دادم گفت،فردا و همینجوری تا یه هفته فردا فردا کرد ،گه منم قاطی کردم،گفتم دکتر نمیخوای بزنی بگو نمیخوای بزنی که من الکی هی پیام ندم

شروع کرد با پیام کلی دری وری گفتن بهم،کلی توهین

شوهرم که پیام ها رو خوند فرداش رفت مطب دکتر

گفت این چه طرز حرف زدن دکتر  مملکته و اینا،منشی گفت حق با شماست من اخلاق دکتر رو میشناسم و میدونم حق باشماست 

و این چیزها و آخرسر بیعانه رو داد

و خوشحالم پیشش نرفتم

رفتم پیشدکتر اسعد مردانی،کارش خیلی راضی و خیلی هم خوش اخلاق بود

سلام من پیش این دکتر عمل کردم بسیار افتضاح پلکهام تا به تا شده وسط جراحی جواب تلفن ویزیتش رو می ...

عجب عزیزم اتفاقا من توی ی گروهی بودم ایشون معرفی کردن به من گفتن دکتر بابای زاج خوبه

آخی عزیزم چی گفت اینو دید من شما گفتید وقت گرفتم نرفتم دست شما درد نکنه من همینجوری تا حالا دو تا دک ...

گفت شما عجله دارید یکسال طول میکشه الان یکسال و سه ماه بعد هم گفت ملاک ما داخل چشمه نه بیرونش اگر عملتون رو دوست ندارید بیاید دوباره عمل کنید که متاسفانه محاسباتشون اشتباه در اومد من یک اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنم جالبه گردن نمیگیره که اشتباه کرده  دردناکه 😔

گفت شما عجله دارید یکسال طول میکشه الان یکسال و سه ماه بعد هم گفت ملاک ما داخل چشمه نه بیرونش اگر عم ...

چقدر هزینه کردید شما الان ۴۵ گفت بعدشم دست شما درد نکنه من دیروز وقت گرفته بودم حرف شما باعث شد نرم کلی دعا می کنم میگم خدایا ممنونم که این خانم را سر راهم قرار دادین 🙏

من خصوصی میخواستم سوالم کنم عزیزم دکتر  دیگه نرفتی ببینید چکار میشه کرد من هفته دیگه میرم ی دکتر دیگه 

چقدر هزینه کردید شما الان ۴۵ گفت بعدشم دست شما درد نکنه من دیروز وقت گرفته بودم حرف شما باعث شد نرم ...

نه ، نرفتم واقعا میترسم تخصص ندارن جوابگو هم نیستند فقط ماساژ میدم تا کمی بیاد پایین پلکم بسته بشه شما اسم دکتر رو سرچ کنی توی اینترنت یکساله که مجوزش باطل شده و با تیتر بسیار بی ادب و پول پرست میاد بالا