2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

159 بازدید | 15 پست

خانما چند وقت بعد سقط باردار شدید 

۸ هفته بودم امروز ۴۵ روزه سقط کردم 

ممکنه بدون دارو باردار شم ؟ اخه من ک هیچوقت فولیکول غالب نداشتم مگر با لتروزول و .. رفتم برای سونو بقایا فولیکول ۱۹ داشتم . 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ماه بعد از سقط باردار شدم . 

شما چند هفته بودی ؟ مبارکه الهی کوچولوتون همیشه سلامت باشه. 

من نمیدونم آزمایش انعقاد ایمنی بدم یا ن

همسرمم عمل کرده بود ولی باز دکترش براش آزمایش نوشت 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من یکسال صبر کردم رحم باید جای خودش رو بگیره تقویت هم بشی بهتره

جای خالیش سخته 

..

جای خالیش سخته  ..

آره عزیزم حیلی واقعا یکی از تلخ ترین تجربه هاست

اما میگذره باید صبر داشته باشی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
آره عزیزم حیلی واقعا یکی از تلخ ترین تجربه هاست اما میگذره باید صبر داشته باشی

درسته 

دکترم گفت ۳ ماه 

ولی روزارومیشمارم..

شما چند هفته بودی ؟ مبارکه الهی کوچولوتون همیشه سلامت باشه.  من نمیدونم آزمایش انعقاد ایمنی بد ...

من دو قلو باردار بودم یکی از قل ها ۶ هفته سقط شد یکی دیگه اش ۱۴ هفته .

من چون سقط اولم بود و مشکلی هم نداشتم دکتر هیچ کاری نگفت که بکنم حالا  شرایط شما رو نمیدونم معمولا سقط اول رو خیلی جدی نمیگیرن 

از من به شما نصحیت اگر مشکلی ندارید خیلی بینش فاصله ننداز نهایت ۳ ماه

درسته  دکترم گفت ۳ ماه  ولی روزارومیشمارم..

سرت رو گرم کن توکل ب خدا کن میگذره

تو این مدت خودت رو تقویت کن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

سقط خیلی بده من با اینکه الان نزدیک ۹ ماه میگذره گاهی اوقات یادم می افته اشکم در میاد😔 توی بیمارستان خانم های باردار رو میدیدم ناخوداگاه چشمم پر از اشک میشه . ان شالله خدا به دل شما هم صبر بده 

من دو قلو باردار بودم یکی از قل ها ۶ هفته سقط شد یکی دیگه اش ۱۴ هفته . من چون سقط اولم بود و مشکلی ...

ممنونم به روی چشم 

همسرم عمل کرد ماه بعدش باردار شدم گفتم شاید دارو خوردم لتروزول و امپول منظورمه ک گفتن اصلا ربطی نداره 

رفتیم پیش دکتر همسرم گفت دوباره مکمل ها تو شروع کن بخور و آزمایش اسپرم براش نوشت  

سقط خیلی بده من با اینکه الان نزدیک ۹ ماه میگذره گاهی اوقات یادم می افته اشکم در میاد😔 توی بیمارستا ...

خیلی درده ازحرف ها خسته شدم باردارشدم اینم اینجور شد قربون خدا برم 

سرت رو گرم کن توکل ب خدا کن میگذره تو این مدت خودت رو تقویت کن

عزیزم ممنونم امضات هم الهی آمین