2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاید بدجور نگرانم

779 بازدید | 40 پست

یکشنبه عمل انتقال جنین انجام دادم یاهمون ivf 

دوسه روزه دلدرای پریودی میاید سراغم ۹روز دیگه‌موعدمه

نکنه از قهقهه های بلندی که میزدم نگرفته باشه😭

اصلا ممکنِ ادم بلند بخنده و بعدبخاطر همین جنینش نگیره؟

چندروزه خونه مادرمم اگه نگرفت سری بعد اینجا نمیام دیگه

توروخدا تجربه ای دارین بگین بهم

دعاهم کنید مادربشم😔

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نشونه حاملگیه، داره ساک حاملگی تشکیل میشه، اولش مثل انگار میخای پریود بشی ،حتی ترشح هم داری که فک میکنی پریود شدی ولی چک که میکنی میبینی ترشح آب هست نگران نباش، دو سه هفته بعدش درد زیر شکمت بیشتر میشه تا دوازده هفتگی فقط خیلی خیلی احتیاط کن زیاد سر دستشویی نشین 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

چه ربطی داره عزیزم انشاالله که مادر میشی خبر خوشحالیشو هم به ما میدی انشاالله همیشه قهقهه بزنی اونم ازته دل

درضمن اینا عوارض ivfمن نکردم تا حالا ولی امپول اچ سی جی زدم همین علایمو داشتم طبیعی ولی مراعاتم کنی بد نیست 

عزیزم نشونه حاملگیه، داره ساک حاملگی تشکیل میشه، اولش مثل انگار میخای پریود بشی ،حتی ترشح هم داری که ...

جدی میگی

وای خدا از دهنت بشنوه

یعنی به این زودی ساک بارداری تشکیل میشه؟

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
چه ربطی داره عزیزم انشاالله که مادر میشی خبر خوشحالیشو هم به ما میدی انشاالله همیشه قهقهه بزنی اونم ...

قربونت عزیزم

اخه میگم دلدرد دارم شوهرم میگه تقصیر خودته هی میگم نشین رو مبل دراز بکش

قهقهه های بلند نزن به شکمت فشار میاد اگه اینسری نگرفت سری بعد من اینجا نمیام میرم خونه خودمون اصلا مراعات نمیکنی تودلمو خالی کرد

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️
قربونت عزیزم اخه میگم دلدرد دارم شوهرم میگه تقصیر خودته هی میگم نشین رو مبل دراز بکش قهقهه های بلن ...

احتیاط کن عزیزم یه مدت راست میگه 

دلی تو اعصاب خودت رو خورد نکن 

آرامش خودت رو حفظ کن و سعی کن به آینده فکر کنی 

دراز بکش 

نشاسته با آب سرد بخور 

غذاهای گرم نخور 

هر حرکت محکمی خطر داره حتی خنده محکم

قربونت عزیزم اخه میگم دلدرد دارم شوهرم میگه تقصیر خودته هی میگم نشین رو مبل دراز بکش قهقهه های بلن ...

نه عزیزم اصلا استرس به خودت وارد نکن خب دراز بکش استراحت کن ولی این دل‌درد طبیعی انشاالله که جواب میگیری

بارداری ،مطمئن باش ،اینم جزوتجربه هات داشته باش حتی تو دوران بارداری ،موعد پریودیت ک میشه تمام علائم پریودی را داری ،پس استرس ب خودت راه نده آماده شو برای دوقلو داری 

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره