2777
2789
عنوان

سرنوشت بدنوشت

358 بازدید | 30 پست

دارم دق میکنم نفس کم آوردم نمی‌دونم گناه دوتا دسته گلم چی هست که بچه طلاق شن دارم میمیرم ازغصه خوردن تورخدا یه چیزی بگین آرروم شن اگه اینجوری ادامه بدم بنظرخودم میمیرم ولی حالم دست خودم نیست

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چی چقدر تقصیر داشتی همه تلاشتو کردی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
خودت چی چقدر تقصیر داشتی همه تلاشتو کردی

هیچ نامردی درحقش نکردم محبتش کردم توسختیا کنارش بودم هیچی براش کم نزاشتم ازطرف خودم تاجایی می‌تونستم ولی خیانت وچکارمیکردم که هرزگی براش عادی شده

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

من الان یکساله بچه های ۲و نیم و چهار و نیم سالم به خاطر همین هرزگی اعتیادی باباشون ، بی پدرند.

سخته. ولی آرامش داریم.

پیش خودم میگم فکر کن باباشون مرده. اون بچه ها چجوری زندگی میکنند.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
چی شده عزیزم خدا ب دلت ارامش بده

ببین من الان۹ ساله ازدواج کردیم خیلی چیزاروتحمل کردم صبوری کردم وخوب شد دست بزن داشت شکاک بود درصورتی میدونستم من مشکلی ندارم بعدش پشیمون میشد ولی وقتی همه چی خوب شد و بچه دارشدیم فهمیدم بایه زن متاهل بچه دار رابطه داره که دنیاروسرم خراب شد هیچی براش کم نزاشتم توزندگی حق من نبود این بلاها سرم بیاد

شغل ودرآمد داری؟

نه متاسفانه 

ببین من الان۹ ساله ازدواج کردیم خیلی چیزاروتحمل کردم صبوری کردم وخوب شد دست بزن داشت شکاک بود درصورت ...

ای بابا اخه این مردا و زنا چشون شده که اینجوری خیانت میکنن خدایا یعنی ی روز میرسع نسل همه خائنا برچیده بشه چه مرد چه زن 

زندگیا ب آرامش برسن 

چرا جرش ندادی تاالان هوس بازو

چجوری آخه وقتی بچه خردسالم گریه می‌کنه میگه من خونه خودمون می‌خوام فقط مامان وبابای خودم می‌خوام منتظر میمونه تاباباش ازیرکاربیاد باهم هممون غذابخوریم بدون مامان و باباش آب نمیخوره وقتی اینارومیبینم میمیرم مرده متحرک میشم

هیچ نامردی درحقش نکردم محبتش کردم توسختیا کنارش بودم هیچی براش کم نزاشتم ازطرف خودم تاجایی می‌تونستم ...

خیانت مختلفه یکی محبت کم میزاره یکی تو رفتار یکی یه جور.بیمار جنسیه فقط با رابطه مختلف ارضا میشه تو مدتی که خیانت میکرد رفتارشم بد شده بود از شماها فاصله گرفته بود خرج خونه کم میداد یا فقط تو رابطه های دیگه بود

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*