2777
2789
عنوان

بخیه

112 بازدید | 10 پست

سلام.امروز پسرم خورد زمین و سرش 3 تا بخیه خورد دکتر گفت فرداشب پانسمان رو باز کن، ولی شب تو خواب پسرم عرق میکنه و الان دیدم پانسمان کنده شده، وسایل پانسمان هم نداریم... چ کنم؟ پسرم دو سالشه بچه ها 

سلام عزیزم پانسمان واسه اینکه که عفونت و آلودگی روش نشینه ی ملافه تمیز بنداز رو تشک و بالشتش ای کاش میشد ی کاری کنی نمیتونی تهیه کنی لوازم رو حالا من زیاد هم سررشته ندارم ولی ان شاالله چیزی نیست 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🩶🌱
سلام عزیزم پانسمان واسه اینکه که عفونت و آلودگی روش نشینه ی ملافه تمیز بنداز رو تشک و بالشتش ای کاش ...

الان ک نمیتونم اصلا بهش دست بزنم چون زود بیدار میشه از طرفی هم شبا تو خواب عرق میکنه بنظرم اگه پانسمانم میکردم بازم کنده میشد... اصلا انقد گیج بودم امروز یادم رف بپرسم از دکتره الانم از استرس خوابم نمی‌بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک نمیتونم اصلا بهش دست بزنم چون زود بیدار میشه از طرفی هم شبا تو خواب عرق میکنه بنظرم اگه پانسم ...

استرس نداشته باش چیز خطرناکی نیست بقولت اون در هر صورت کنده میشد ولی خوب بهتره عرق هاشو حداقل از رو صورتش خشک کنی

استرس نداشته باش چیز خطرناکی نیست بقولت اون در هر صورت کنده میشد ولی خوب بهتره عرق هاشو حداقل از رو ...

فقط باید الان بیای وضعیت منو ببینی ک چ مدلی خوابیده و نمیشه کاری کرد 😭

ساعت 3ظهر بود این حدودا

خوبه بابا نگرانی نداره ک تازه نیست پس 

فقط مراقب باش زیاد تو گرد و خاک و اینا نبر بذار عفونت نگیره خدایی ناکرده

ای کاش میتونستی عرقشو بگیری آخه آب کمتر بخوره حس میکنم بهتره

عزیزم باز زنگ بزن اورژانس بپرس آخه من مدرکهای هلال احمر رو دارم چون بچه کوچیکه استرس گرفتم 

آها پست خودته نزار عفونت بگیره هیچی نیست ی دستمال خیلی تمیز یای تکه پارچه ک ازش استفاده نشده ببند ب سرش نگرانی ندارد بازهم باشه ولی بسته باشه بهتره اکربتادین داری فقط

ضدعفونیش کن

رنگ ولایتhaircolorist