2777
2789
عنوان

درد پا در ۳۴هفته

111 بازدید | 16 پست

شبتون بخیر

کف پام و ساق پام دردش انگار استخونم میشکنه دکترمم قرص هیروسین و شیاف مسکن گف میتونی استفاده کنی ولی یکیشو

سوالم اینه قرص اثرش بیشتره یا شیاف؟روزا متوجه درد نمیشم ولی شبا جونمو گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که همه جام دردمیکنه کمرمم عمل کردم به دکتر میگم دیگه نمیتونم زودتر عمل کن میگه تا شاخ درنیاری همش ...

برا دردات چیکارمیکنی؟واس منکه عیرقابل تحمله 

چن هفتته؟ 

برا دردات چیکارمیکنی؟واس منکه عیرقابل تحمله  چن هفتته؟

وارد ۳۸شدم سزارین سوممه باید زودتر عمل کنه ولی گیر یه دکتری افتادم که تا لحضه اخر پدر ادمو درمیاره باید تو ۳۹عمل کنه ۱۲اینماه نوبت عمل دارم هیچ دارویی واسه دردام نداده دستش دردنکنه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
وارد ۳۸شدم سزارین سوممه باید زودتر عمل کنه ولی گیر یه دکتری افتادم که تا لحضه اخر پدر ادمو درمیاره ب ...

خب دکترتو عوض کن الانم دیر نیس ک پروندتو ببر جای دیگ

منکه طبیعی نمیتونم هم فشارخون دارم هم ۳سال پیش لگنم شکست برا ۶فروردین وقت سزارین داده

خب دکترتو عوض کن الانم دیر نیس ک پروندتو ببر جای دیگ منکه طبیعی نمیتونم هم فشارخون دارم هم ۳سال پیش ...

منم عمل دیسک کمر کردم سزارین سوممه خیلی ریسکه زیاد نگه دارم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
منم عمل دیسک کمر کردم سزارین سوممه خیلی ریسکه زیاد نگه دارم

اره واس شما خطرناکه 

من دکترم جوریه ک دوتا مریضو باهم صدامیزنه بعد با ی خانومی رفتم ک بچه چهارمش بود گف داخل ۳۸هفتته عملت میکنم چون قبلم سه بار زایمان کردی خطرداره روزات بره بالا