mr001378 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 27 عنوان خیلی زود وابسته میشم از دست بی محبتی های شوهرم 217 بازدید | 4 پست شوهرم اصلا یه ذره محبت یا مهربونی تو وجودش نیست هرکاری میکنم باهاش صمیمی بشم آخرش خودش یه گندی میزنه که باعث میشه نتونم بهش اعتماد کنم واسه همین همیشه تایکی بهم محبت میکنه وابستش میشم زود بهش اعتماد میکنم و باهاش دردو دل میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم که چرا اینقدر زود صمیمی میشم باهمه 1401/12/03 | 02:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4848 چی بگم والا خودتون قبول دارین کارتون اشتباهه خدا کمکت کنه راه اشتباهی نری خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
nazanin_n11 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 409 خودتو دوست داری؟کسیکه خودشو دوشت داشته باشه زود اعتماد نمیکنهمیدونه که هر چی هم بشه باز نباید رابطش با شوهرش و مشکلاتش به بیرون درز کنه.هر موقع به خودت و زندگیت علاقه پیدا کردی، دیگه این مشکلو نخاهی داشت
حورا60 عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2782 توجیه میکنی خودتو و دلیل تراشی برای رفتارت. هیچ ربطی ب شوهرت نداره رفتار وشخصیت شما. میتونی با همجنس خودت دردو دل کنی بنظر من ✌️🫂 درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹