2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

550 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر من خیلی حال دلم خرابه خانواده شوهرم مادرشوهرم و خواهر شوهرم اذیتم میکنند و تیکه بهم میندازن.جلو شوهرم باهام خیلی خوبن جلو شوهرم میگم اینارو بهم گفتن باورش نمیشه یه بار خواستم صداشون ضبط کنم خواهر شوهرم فهمید و گفت این راهی که میخوای بری من اسفالتش کردم

زندگیم تلخ کردن همه میگن جدا شو

من چه کار کنم شوهرم بی‌خیال خانوادش بشه چه نزر و نیازی کنم اگر ولکن ما نشن کارم به طلاق کشیده میشه دوست ندارم زندگیمو از دست بدم نمیتونیمم رفت و امد کم کنیم مجبوری شوهرم هرروز می‌ره اونجا اگر منم نرم حرف یادش میدن بخاطر این نمیزارم تنها بره توروخدا اگر میدونید کمکم کنید تو کار دعا گرفتن ام هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا بهترین کارت اینه همراه همسرت میری بهشون سر میزنی . 

اینجوری هرروز دارم میرم و همسرم پدر شوهرم میکشه تو اتاق باهاش حرف میزنه خواهر شوهرمم به من چرتوپرت میگه از درون داغونم دارم میمیرم.خسته شدم از زندگی بااینا.همه میگن طلاق بگیر این خانواده همینند نمیزارن زندگیتون کنید همش دخالت میکنند ولی من همسرم دوستش دارم 

عزیزم اول رابطتتو کم‌کن تو بخای بری هم حرف و حدیث هست پس لااقل به فکر آرامشت باش..به شوهرت اونقدرمحبت کن وابسته بشه محیط خونه رو شاد و خوش کن تا ازت دل نکنه ...کمی زمان بره ولی موفق میشی من تجربش کردم..توام جلوشوهرت جوابشون نده پشت سرش توی دهنشون جوابشونو بزن ازجیزیم نترس شکایتم کردن بگو دروغ میگن ..اینجوری جواب زرنگ بازیشون رو بده ولی تاکیدمیکنم رابطتو کم‌کن دیر برو ی ساعت بشین و بلند شو..اونم رفتی ساکت ی گوشه بشین ..زیاد رفتن هرجایی آدمو بی ارزش میگنه

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
حساسیت زیاد نسبت به خانواده ش نشون نده اگه میدونی همسرت دوست داره لازم نیست اعصاب خودت رو خراب کنی&n ...

اذیتم میکنند زجر میکشم میبینمشون اینکه جلو همسرم بهم بدی نمی‌کنند عذابم میده هروقت میام به همسرم میگم می‌گه نه خانواده من اینطوری نیستید 

خدایی یا تو ضایع برخورد کردی یا خواهرشوهرت تیزه بهرحال باید به همسرت ثابت شه حرف الکیه باور نمیکنه

خیلی میدونند نمیتونم ثابت کنم خیلی سیاست دارن دارم از بین میرم خواهر شوهرم گفت دختر برای داداشم زیاده توام بری

خانواده شوهر من هنوووزم همینن 

عزیزم تنها راهکار جواب دادن ب تیکه هاشونه هییییچ جوره مظلوم نشین و مث خودشون جوابشونو بده 

مثلا چند سال پیش سر عقدم من خیلی خوشگل شده بودم ولی خانواده شوهرم حتی متاسفانه خانواده خودم هی گفتن چقد بد شده بودی 

خواهرشوهرم چقد مسخرم کرد و من هیچی نگفتم

جوری ک من واقعا باور کردم با اینکه خیلی ناز شده بودم 

الان بعد شیش سال عکسامو دیده میگه ولی عقدت خیلی خوشگل تر از عروسیت شده بودیا

من یه لحظه همینطوری موندم 😒😒

سریع گفتم اتفاقا هم عروسی هم عقدم خوشگل و ناز شده بودم 

و خییییلی چیزای دیگه ک اگه الان بنویسم کف میکنی بس ک پررو بازی درآوردن و اذیتم کردن ولی تازه یاد گرفتم جواب بدم و نذارم فقط دل من بشکنه 

بذا اونا هم بشکنن

جواب بده و از همون دری ک تحقیر میکنن تحقیرشون کن ولی محترمانه😁

اذیتم میکنند زجر میکشم میبینمشون اینکه جلو همسرم بهم بدی نمی‌کنند عذابم میده هروقت میام به همسرم میگ ...

من اگه جای تو بودم شاید اصلا حساسیت نشون نمیدادم میدونم سخته ولی اینجوری شاید به همسرت ثابت بشه خانواده ش مقصرن ولی اگه تو همش جلوی همسرت از خانواده ش بد بگی ممکنه نسبت به تو سرد بشه .تو خوبی کن مطمئن باش جواب خوبیت رو میگیری 

خانواده شوهر من هنوووزم همینن  عزیزم تنها راهکار جواب دادن ب تیکه هاشونه هییییچ جوره مظلوم نشی ...

چه کار کنم مهم نباشن برام وقتی اذیتم میکنند تا یه مدت همش تو خودمم انگار همش دلم میگیره چه کار کنم به عنمم نباشن