2777
2789
عنوان

اینوفولیک و اووبوست

255 بازدید | 4 پست

میشه بگید از این دوتا داری جواب گرفتید و باردارشدید؟؟من دکتر گفته تا ۶ ماه بخورم ولی گرونن واقعا....

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما الان گرون شده نه؟ اینوفولیک دو سال پیش بسته ای صد بود 

اره عزیزم بسته ۲۵۰ اینوفولیک اووبوست هم ۶۰ تاش ۷۵۰ این قیمتا واسه دوماه پیش الان گرون تر شده

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اره عزیزم بسته ۲۵۰ اینوفولیک اووبوست هم ۶۰ تاش ۷۵۰ این قیمتا واسه دوماه پیش الان گرون تر شده

اوه چ خبره ولی خب من میخوردم چون طبیعی باردار نشدم همع کار کردم رازیانه و نشاسته هم خوردم دوسین و....و دارو هم مصرف کردم

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم