fatiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2134 عنوان اینوفولیک و اووبوست 255 بازدید | 4 پست میشه بگید از این دوتا داری جواب گرفتید و باردارشدید؟؟من دکتر گفته تا ۶ ماه بخورم ولی گرونن واقعا.... من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏 1401/12/03 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تردیددارم عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 4534 خوبه بخور کیفیت تخمک رو هم بالا میبره حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم
تردیددارم عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 4534 حتما الان گرون شده نه؟ اینوفولیک دو سال پیش بسته ای صد بود حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم
fatiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2134 حتما الان گرون شده نه؟ اینوفولیک دو سال پیش بسته ای صد بود اره عزیزم بسته ۲۵۰ اینوفولیک اووبوست هم ۶۰ تاش ۷۵۰ این قیمتا واسه دوماه پیش الان گرون تر شده من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
تردیددارم عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 4534 اره عزیزم بسته ۲۵۰ اینوفولیک اووبوست هم ۶۰ تاش ۷۵۰ این قیمتا واسه دوماه پیش الان گرون تر شده اوه چ خبره ولی خب من میخوردم چون طبیعی باردار نشدم همع کار کردم رازیانه و نشاسته هم خوردم دوسین و....و دارو هم مصرف کردم حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم