2777
2789

شوهرم یه چنوقتی نگهبان۲۴ساعتس ازساعت۷صبح میره تا ۷صبح روز بعد

شبایی ک نگهبانیه منو دخترم تنهاییم چنوقتی بود نمیترسیدم وقتی شوهرم شبا نبود

ولی از۲روز پیش ک رفتم تو ی تاپیک دیگه حتی روز هم جرات ندهرم تو خونه تنها باشم

چرا اینکارو کردم اخه😭

حالا چکار کنم فردا شبم تنهام🥺

روم نمیشه برم خونه مامانم چون چندروز خواهرم بخاطر اینکه شوهرش شیف۵روزه بود،رفته بود خونه مامانمم

تازه برگسته خونه خودش دیگه من روم نمیشه برم اونجا

موندم چکار کنم😐

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

فیلم ترسناک انقد بذارو ببین تا ترست بریزه😁

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم ترسناک انقد بذارو ببین تا ترست بریزه😁

اتفاقا بخاطر همین فیلمتی ترسناک که تو راهنمایی و دبیرستان زیاد میدیدم ترسو شدم دیگه نگاه نکردم ب این فیلما و زمان هم گذشت فراموش کردم صحنه هاشو،،کلا ی مدت خیلی شجاع بود تا اینکه پامو گذاشتم تو اون تاپیک😭

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
الان خونه تنهایی؟

امشب که نه شوهرم ۶ست

فردا شب تنهام

دیشبم تنها بود ب خواهرم گفتم بیاد چون شوهرش نبود ولی دیگه شوهرش فردا برمیگرده و نمیتونه بیاد پیشم

اتفاقا بخاطر همین فیلمتی ترسناک که تو راهنمایی و دبیرستان زیاد میدیدم ترسو شدم دیگه نگاه نکردم ب این ...

من که کلا ترسم ریخته 

ولی تو تاپیکایی که میدونم ممکنه واقعی باشه یخورده مور مور میشم بخصوص طلسم و جادو😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

عزیزم میشه بگی از کجا کار ادمینی پیدا کردی

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم میشه بگی از کجا کار ادمینی پیدا کردی

آشنامون آنلاین شاپ داره خودش بهم پیشنهاد کار داد چون منو میشناخت نکاتی ک لازم بود رو بهم گفت و خودم حین کار بقیه چیزها رو یاد گرفتم

این تبلیغاتی ک میگن شغل ادمینی و...لازم دارن همشون چرتن هیچوقت اینارو باور نکنید.

عزیزم  اون سایت قفل بود نشد سوال بپرسم میشه بگین چطور میشه وارد این شغل شد ؟

آشنامون آنلاین شاپ داره خودش بهم پیشنهاد کار داد چون منو میشناخت نکاتی ک لازم بود رو بهم گفت و خودم حین کار بقیه چیزها رو یاد گرفتم

این تبلیغاتی ک میگن شغل ادمینی و...لازم دارن همشون چرتن هیچوقت اینارو باور نکنید.

آشنامون آنلاین شاپ داره خودش بهم پیشنهاد کار داد چون منو میشناخت نکاتی ک لازم بود رو بهم گفت و خودم ...

ممنونم عزیزم از راهنمایتون 

شغل بیرون نمیتونم برم گفتم شاید راهی باشه که بتونم ادمین بشم 

انشاا.. توی کارتون موفق باشین 🌹

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
آشنامون آنلاین شاپ داره خودش بهم پیشنهاد کار داد چون منو میشناخت نکاتی ک لازم بود رو بهم گفت و خودم ...

جایی و کسی و نمیشناسی ک بخان با حقوق کمم راضیم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻