2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم عشق قدیممو؟

180 بازدید | 25 پست

خیلی سال پیش با یکی دوست بودم که همکارم بود بنا به دلایلی از هم جدا شدیم حالا من ازدواج کردم و اون مهاجرت کرده هر از گاهی توی اینستا بهم پیام میده، من میگذرم اما تمام فکرم رفته توی اون سالها و خاطراتم خیلی دوستش داشتم حتی بیشتر‌از خودم چکار‌کنم که فراموشش کنم دارم خل میشم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیشب خوابشو دیدم صب با ناراحتی پاشدم😔فراموش شدنی نیست تا ابد باهاته

خیلی سخته میدونی بعضی از عشقا عجیبن اصلا از یاد ادم نمیرن همیشه با شنیدن یه آهنگ دیدن یه خیابون میری و پرت میشی توی خاطراتت😞

اخی عزیزم درکتون میکنم سخته ولی زندگیتونو خراب نکنید فراموشش کنید

حس بدی گرفتم مثل آدمایی که عذاب وجدان دارن هرچی تلاش میکنم حالم خوب نمیشه شبیه به آدمای افسرده شدم شوهرمو زندگیمو دوست دارم هیچوقت حاضر نمیشم برای رابطه ای که میدونم اشتباه بود خرابش کنم اما این حال دل خوب نمیشه که نمیشه خیلی عذاب اوره

خیلی سخته میدونی بعضی از عشقا عجیبن اصلا از یاد ادم نمیرن همیشه با شنیدن یه آهنگ دیدن یه خیابون میری ...

اره همونم خیلی حس بدیه کسی هم به دلم نمیشینه فک کنم تا ابد مجردم

اره همونم خیلی حس بدیه کسی هم به دلم نمیشینه فک کنم تا ابد مجردم

من‌وقتی ازش جدا شدم فقط میخواستم فراموشش کنم حتی با عاشق کس دیگه ای شدن، انگار بخوای عشقی رو جایگزین عشق دیگه ای کنی اما نمیشه، الان من متاهلم و اون مجرده اما حتی به کسی که در‌اینده وارد زندگیش بشه حسادت میکنم 

من‌وقتی ازش جدا شدم فقط میخواستم فراموشش کنم حتی با عاشق کس دیگه ای شدن، انگار بخوای عشقی رو جایگزین ...

برا ما برعکسه اون متاهله من مجرد

منم اومدم جایگزین کنم نشد

اگ امکانش هست اینستاتونو از بین ببرید و از فکرش در بیاید

بحث اینستا نیست دیگه پیامی ندادم و از اونم خواستم که نده جزو فالوئرهامم نیست که بخوام دائم ببینمش، کاش از فکرش درومدن یه راهکار داشت 😞

برا ما برعکسه اون متاهله من مجرد منم اومدم جایگزین کنم نشد

خیلی سخته میدونم اما حتما یکی میاد که بتونی عشق پ باهاش تجربه کنی از ته دل امیدوارم گرچه عشق های قدیمی مثل یه تیکه از قلبت همیشه باهات میمونن چه بخوای و چه نخوای