2777
2789
عنوان

عروسکِ خوشگلِ من شب شد لالا کن.......... 😭😭😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 182275 بازدید | 736 پست

حالم خراب شد واست تنها کمکی میتونم بهت بکنم اینه که بگم ببرش پیش دکتر رضا

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
نمی دونم چی بگم بشه دلت رو آرووم کرد...همونقدر که نتونستم دختر عموم رو آرووم کنم که تو جلسه ی اول شی ...

چ تلخه بیماری اولاد....  خدا شفاش بده 💔💔

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بپرسم فلج مغزی ها درجه بندی دارن یعنی شدید و ضعیفن؟

بله درجه بندی دارن..بعضی سی پی فقط در حد کلامی بعضیاشون فقط حرکتی واز نظر ذهنی خوبن وبعضیا هم‌حرکتی هم گفتاری وبعضیا هم هم حرکتی هم ذهنی هم گفتاری

و در اخر که فقط یه تیکه گوشتن اکثرا این اخری که گفتم‌عمر کوتاهی دارن

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
بله..... از بوندنش ثانیه ای ناشکری نکردم.. فقط من یه مادرم.. جگرگوشم جلو چشمم اینطور افتاده.. خییلیی ...

اسی دارم بچمو‌نگهش میدارم دلش دردمیکنه دوماهشه اروم نمیشه 

هی میگم کاش من دلم درد میکرد اما  این اروم میشد

حالتو‌نیفههم فقط ازخدا میخام صبرت بده و دخترتو شفا بده 

خیلی ناراحت شدم خییلی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
چرا اخه؟؟ الان باید خداروشکر کنه که بهش فرزند داده... اصن بهش توجه نکن..  و فقط و فقط بفکر بچت ...

گاهی دلم میسوزه برا خودم 

میگم‌پس فردا اینم عین باباش نشه اینهمه دارم سختی میکشم 

اما باز نیمه پر لیوان رو نگاه میکنم 

ایشالا خدا شفاش بده نازدونه رو😔❤️

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
عزیزم اگر بهت استرس دادم با تاپیکم حلال کن.. بهتره نخونی و بری بیرون ازین جا همع بچع ها ک. مثلع هم ...

ببخشید عزیزم میشه بپرسم چندهفته بدتیا اومد؟ من پسرم ۳۴هفته بدنیا اومد .

خدا ب دلت آرامش بده انشالله 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
امضات بیشتر منو سوزوند ... معجزه ان شالله براتون رخ میده از اعماق وجودم برای دختر نازت دعا میکنم&nb ...

مرسی عزیزم

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
نه عزیزان...  خدا نکنه...کنارمه خداروشکر... فقط امشب عروسک رو نگاه کردم یاد اونوقت افتادم

ان‌شاالله که خدا به دلت نگاه کنه...

۲تا راهکار میگم بهت

یک: چله‌ی آیت الله حق شناس(توی نت بزن)

دوم: بچتو ببر مشهد تحویل آقا بده...بگو دست خالی نمیرم خونه...

تمام...

خدایا شکرت❤️🙏

بله..... از بوندنش ثانیه ای ناشکری نکردم.. فقط من یه مادرم.. جگرگوشم جلو چشمم اینطور افتاده.. خییلیی ...

میدونم چی میگی

آدم غصه میخوره درکت میکنم چون منم آب شدن خواهرمو دیدم

اما به این فکر کن که این طفل معصوم که چیزی نمی‌فهمه یا دردی که نمی‌کشه پس چرا من غصه بخورم 

فکر کن همه آدما تا چند سال یا تا بزرگسالی اینجورین

یا جزیره ای بودی که با کسی ارتباطی نداشتی یا نمیدونستی بقیه بچه ها چجوری 

بازم غصه میخوردی؟ 

مسلما نه یا خیلی خیلی کمتر

این مقایسه کردنا آدمو اذیت میکنه

روی فکر کردن خودت کار کن

اسی دارم بچمو‌نگهش میدارم دلش دردمیکنه دوماهشه اروم نمیشه  هی میگم کاش من دلم درد میکرد اما ...

الهی عزیزم..  عاقبت بخیریش رو ببینی.... 

چ تلخه بیماری اولاد....  خدا شفاش بده 💔💔

خیبق تلخ..خیلی...  اول که بیش فعال بود و تازه داشتن اونو درمان میکردن...الانم سرطان ...نمیتونن داروهای بیش فعالی رو بهش بدن بچه بشدت بیقراره ...انقد همه رو میزنه و فریاد میزنه محیط بیمارستانم بدترش کرده...خیلی سخته ...خیلی 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤