2777
2789
عنوان

مادر به آرزوش رسید

207 بازدید | 21 پست

یکی از برادرام یک سال با یه دختری دوست بود به قصد ازدواج.

خانواده ما خیلی خیلی پسردوستن

مخصوصا مادرم قطره قطره خونشو میخواد تقدیم پسراش و عروساش کنه

حتا تو روم بهم ما دخترا گفته بعد مرگم مال و اموالم رو به نام عروسا میزنم

خلاصه مادرم خیلی خوشحال بود که پسرش میخواد زن بگیره بعد معلوم شد دختره مطلقه بود

روزگار دختره رو سیاه کرد

بعد این نادری که ما دخترا رو آدم حساب نمی‌کرد می.فت برین جلو راه دختره رو بگیرین بزنین اش درگیر شین فحشش بدین😐

اصلا یک درصد به ما فکر نمی‌کرد که ممکنه اصلا زندانیان کننن حالا 

خلاصه بلاخره موفق ش  و به مراد دلش رسید و اینا رو جدا کرد

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه کسی ک دو تا عاشق و از هم جدا میکنه خیر زندگیشو نبینه

آره ولی برادرم آش دهن سوزی نبود دختره یه جورایی نجات پیدا کرد 

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

ببین مادرشوهر من برعکسه 

تمام زندگیش وقف دختراشه

پسراش هیچ حتی نوه هاشم ک میشه بچه ی من دوست نداره

اما با برادرش و جاریم بهتر رفتار میکنه

چون دورن و چون ته تغاریه 

ولی کلفت خالص دختراشه از صبح تا شب میشوره میسازه براشون بچه هاشون نگه میداره 

نوع ها میزننش عشق میکنه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اونوقت نمی‌دونم چرا آرزوی مادر من برآورده نمیشه بعد 8سال

این یه شق سیاهی داره که خدا میدونه

خوب کاری کردین درگیر نشدین همینتون مونده پرونده براتون درست بشه بخاطر پسرش میخواسته تو چه دردسری بندازه شمارو 

بزار عروس بیاره عروس خوش خدمتی بکنه بهش میفهمه مال و اموالش و باید به نام کی بزنه 

خوب کاری کردین درگیر نشدین همینتون مونده پرونده براتون درست بشه بخاطر پسرش میخواسته تو چه دردسری بند ...

آره بخدا با شورای ما تا پارک نمیاد به ولله

بعد بهمون میگفت مردمداماداشون فلان بیسار دامادهای من نمیتونن یه جن..ده رو بزنن😐

خوشبحال عروساتون..... 

میدونی اینجور چیزا عقده میاره

مادرشوهرم پدرش دختراشو ادم حساب نمیکرد این داره جبران می کنه 

خاله های شوهرمم تو خونشون دختر سالاریه وحشتناکیه 

الان من همش میگم خدا بهم دختر بده فرق نمیزارم بین شون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
این یه شق سیاهی داره که خدا میدونه

یه دختر اومد تو زندگی تک  داداشم بادوتا بچه زنشو طلاق داد ول کن ما نیست نمیدونی چه به سر زندگیمون آورده بابام سکته کرد ازدستش خدا ازش نگذره 😔 هرچند دیگه برادرمم از جلو چشممون افتاده مادرم دیگه حتی برادرمم نمی‌خواد 

اینطور نگو شاید مادره از دید دیگه مسله رو می دیده اما رفتارش ناشایست بوده

هیچ کس حق نداره برا زندگی کسی تصمیم بگیره در ضمن جدا کردن دو تا عاشق نمیدونی چ ضربه ای ب دل طرف میزنه کشیدم ک میگم

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
آره بخدا با شورای ما تا پارک نمیاد به ولله بعد بهمون میگفت مردمداماداشون فلان بیسار دامادهای من نمی ...

تک پسره  برادرت؟