2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین هم اگه بدن کمبود نداشته باشه بدی ضرر داره. آزمایش بده ببین کمبود زینک داره یا نه؟

بخاطر دفعش میخوام بدم چون اکثرا شکمش شل کار میکنه میخوام بدم وگرنه اشتهاش خوبه

موز بده. کته. بارهنگ و عرق نعناع هم خوبه هم برای معده خوبه هم اسهال جمع میکنه.  دار نده بیخودی. یه دکتر میگفت. زینک و آهن و دی بیخودی استفاده کنی دور از جون باعث سرطان میشه

یه سوال غیر مرتبط. پسرتون حرف زدنش چطوره؟؟ خوب حرف میزنه؟

پسر منم ۲سال و ۲ ماهش هست. خوب حرف نمیزنه

موز بده. کته. بارهنگ و عرق نعناع هم خوبه هم برای معده خوبه هم اسهال جمع میکنه.  دار نده بیخودی. ...

اسهال نیس عزیزم فقط دفعش بیشتر شل هست تا سفت

۳ماهی هست ک شکمش اکثراوقات شل کار میکنه منظورم از شل حالت اسهال وابکی نیس

یه سوال غیر مرتبط. پسرتون حرف زدنش چطوره؟؟ خوب حرف میزنه؟ پسر منم ۲سال و ۲ ماهش هست. خوب حرف نمیزنه

پسرم ۲سال و۷ماهشه عزیزم حرف زدنش بد نیس جمله بندی میکنه ولی ن خیلی طولانی باشه

بعدم عزیزم بچهارو باهم مقایسه نکن هر بچه ای یجوره مثلا دختر خواهرم ب سن پسر من بود مثل بلبل حرف میزد 

یه سوال غیر مرتبط. پسرتون حرف زدنش چطوره؟؟ خوب حرف میزنه؟ پسر منم ۲سال و ۲ ماهش هست. خوب حرف نمیزنه

باهاش خیلی حرف بزن بیرون ببرش بزار با بچها بازی کنه خودش کم کم خوب میشه هنوز وقت هست براش