2777
2789
من ک همه چی تمیزه هفته آخر ۲ تا پتو می‌شورم و شیشه ها رو تمیز میکنم ۵ماهه اسباب کشی کردیم🤪

منم تابستون کلا خونه رو زیر‌‌ و رو کردم 

سرویس خوابا عوض فرش عوض تی وی بزرگ تر 

مطبخ جدا کاغذ دیواری 

فقط ی چندتا پتو و طی کشیدن و حیات و‌مرتب کنم باغچه درست کنم 

منم کابینتام تموم کردم از دیروز کلیه هام درد داره نمیتونم راه برم احساس میکنم رحمم داره میاد بیرون&n ...

تو رو خدا ب خاطر خونه تکونی آنقدر ب خودتون فشار نیارید ب خدا ارزششو نداره 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من تقریبا تمومه اتاق خوابا رو تمیز کردم اشپزخونه یه کم کار داره لوسترا رو تمیز کردم فقز سرامیک ها رو همسرم باید خوب تمیز کنه و فرشا رو دادم برای شست و شو و بالکن فقط مونده که اصلا دست نزدم.گفتم زودتر تمیز کنم اون آخرا هی هول هولکی نشه

منم تابستون کلا خونه رو زیر‌‌ و رو کردم  سرویس خوابا عوض فرش عوض تی وی بزرگ تر  مطبخ جدا ...

ماشالله ،پس همه چی نو و تمیزه انشالله سال خوبی داشته باشین

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
نمیدونم چرا اینجور شدم اصلا نمیتونم برم دستشویی😭😭😭

فشار زیادی رو خودت اوردی ،ببین نهایت ده روز بشه ۱۲ روز اتفاقی نمیوفته ،جونت مهم تر باشه تا گردگیری 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
نمیدونم چرا اینجور شدم اصلا نمیتونم برم دستشویی😭😭😭

ب خدا همه چی سرجاشون میمونن ولی بدن ما هر سال ضعیفتر میشه من ک هر سال حسرت سال قبل و میخورم فقط ب فکر سلامتیتون باشید

خانما شما تخت خوابتون رو جا ب جا میکنین ک زیرش رو تمیز کنید ؟

من نه تخت خواب دارم نه کمد دیواری نه کابیت ،فکرشو بکن خونم چه ریختی ،راستشو بخوای دل و دماغ تمیز کاری نیست 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
الهی بمیرم آبجی ...خدا بزرگه فدات شم 

دور از جونت ،نگو اونجوری ،،من دیگه عادت کردم به این زندگی 

ببهش فضولیه شوهرت بیکاره ؟

اره متاسفانه ،مشکل اعصاب داره جایی راهش نمیدن ،یعنی با هیچکی سازگار نیست 😔