2777
2789

بچه ها هر جا که هستین تو مصرف آب صرفه جویی کنین لطفا. 

امشب اخبار اعلام کرد ونیز که خیابوناش به جا ماشین قایق می رونن آبش خشک شده 

من احساس میکنم زمین قراره شکافته بشه، انقد ترسیدم فک میکنم دنیا داره سریع می چرخه حتی اعتماد ندارم که زمین زیر پام محکم باشه 

من واقعا از شرایط بحرانی زمین وحشت دارم 

گرمایش، آلودگی، تغییر فصل‌ها...... 

شما هم همین حسو دارین؟؟ 

تازه چرخش هسته ی زمینم درحال معکوس شدنه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه چرخش هسته ی زمینم درحال معکوس شدنه 

یعنی چی میشه اگه معکوس شه

ولی من اگه به جاش بودم ؛ هیچوقت اون دختری که برام گریه میکرد رو ول نمیکردم🖤 دوستان برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم🌱
یعنی چی میشه اگه معکوس شه

نمیدونم عزیزم ناسا معمولا حقیقت رو نمیگه

ولی احتمالا تغییر در شرایط فصل ها تغییر در تایم شبانه روز 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نه والا اینقدر گردنم درد میکنه که به تنها چیزی که فکر نمی‌کنم این چیزاست.تمام فکرم اینه که با این دوره فیزیو خوب میشم یا نه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

و همه تغییرات و دگرگونی ها نتیجه کارای یه موجود دو پا به اسم انسانه وضع از اینی که هستم بدتر میشه منقرض میشن انسان ها آخرش هی زمین میچرخه و نسلها عوض میشن

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه
ای وااای 😭😭 یعنی واقعا داره این اتفاق می یوفته 😢

آره 

امروز استادمون داشت برامون توضیحش میداد سرچ کردم دیدم درسته

ولی میگفت نگران کننده نیست🥲منتها چشماش یه‌چیز دیگه ای میگفت😂

نمیدونم عزیزم ناسا معمولا حقیقت رو نمیگه ولی احتمالا تغییر در شرایط فصل ها تغییر در تایم شبانه روز& ...

من تا یه ماه پیش احساس می کردم زمان داره تند می گزره ولی چند هفته ای هست که زمان داره دیر می گزره یجورایی حرکتش مثل نت ایران شده 😂

نمی دونم شاید این فقط احساس منه 

شما تغییری احساس نمی کنین؟!! 

من تا یه ماه پیش احساس می کردم زمان داره تند می گزره ولی چند هفته ای هست که زمان داره دیر می گزره یج ...

نه احساس نمیکنم😂البته من کلا دقت نمیکنم

و همه تغییرات و دگرگونی ها نتیجه کارای یه موجود دو پا به اسم انسانه وضع از اینی که هستم بدتر میشه من ...

من حتی یه مستند دیدم که بررسی می کرد که انسان‌ها آیا در انقراض دایناسورها دخالتی داشتن یا نه،و متاسفانه دخالتشون بشدت مستقیم بود 😑😂😂