2777
2789
عنوان

خشکسالی تنها دغدغه ی منه که شباخوابم نمی بره😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست
من حتی یه مستند دیدم که بررسی می کرد که انسان‌ها آیا در انقراض دایناسورها دخالتی داشتن یا نه،و متاسف ...

😂😂حالا اونو نمیدونم ولی واقعا نتیجه خیلی از کاراشون این تغییرات جویه یه جوری انگار زمین از دستشون برزخیه😂

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی یه مستند دیدم که بررسی می کرد که انسان‌ها آیا در انقراض دایناسورها دخالتی داشتن یا نه،و متاسف ...

چقد عجیب

اسم مستند چی بود؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نه والا اینقدر گردنم درد میکنه که به تنها چیزی که فکر نمی‌کنم این چیزاست.تمام فکرم اینه که با این دو ...

آخ الهی بگردم عزیزم، درکت میکنم گردن درد خیلی سخته، ایشاالله زودتر خوب شی ❤️

آخ الهی بگردم عزیزم، درکت میکنم گردن درد خیلی سخته، ایشاالله زودتر خوب شی ❤️

ممنونم مهربون🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چقد عجیب  اسم مستند چی بود؟

اسمشو ندیدم ولی خیلی جالب بود، انسانها ماموتا رو شکار می کردن رد پاهاشون توی یه بیابونی فسیل شده بود دانشمندا دورشو با طناب علامت زده بودن

اسمشو ندیدم ولی خیلی جالب بود، انسانها ماموتا رو شکار می کردن رد پاهاشون توی یه بیابونی فسیل شده بود ...

آها چه جالب

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

آره خیلی برا من هم عجیب و هم جالب بود  متاسفانه خیلی نادر پیش میاد که اسم مستندا رو ببینم و اگ ...

منم خیلی مستندای مربوط به رشتمو  میبینم ولی اسماشونو یادم میره

منم خیلی مستندای مربوط به رشتمو  میبینم ولی اسماشونو یادم میره

خیلی بده البته اسم چندتا رو یادداشت کردم از دست این حافظه بعد یه روز هوس کردم دوباره ببینم مگه پیدا میشد😢، اصلا بعدش نمی تونیم پیدا کنیم سایت شبکه مستند هم رفتم اونجا هم نبود خلاصه بیخیال دیدن دوباره شدم مگر اینکه شانسمون بزنه دوباره برامون پخشش کنن