2777
2789
من الان ده روزیه معدم ترش میکنه چایی رو گذاشتم کنار ولی نمیدونم چرا اینطوری شده کی نیدونه درمانش چیه؟؟؟؟
عزیزم راه حلش فقط جوش شیرینه نوک قاشق جوش شیرین تو یه فنجون آب حل کن بخور مثل آب رو آتیش یادت نره دعام کنی خوب شدی😆😆
یه وقتایی هست که باید لم بدی یه گوشه و جریان زندگیت رو فقط مرور کنی بعدشم بگی به سلامتی خودم که انقد تحمل داشتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قفط شربت معده اگر بارداری سعی کن ام جی بگیری یعنی اس نداشته باشه شربت معده فاقد سایمتیکون
شعور اگه خریـــــدنی بود… من حاضربودم از جیـــــب خودم برا ↶بعضیا↷ مایه بزارم!ツ
عزیزم معده ی شما سرده.. اول این کارا رو نکن: آب نیم ساعت قبل و بعد و وسط غذا اصلا نخور صبح ناشتا و آخر شب و نصف شب آب نخور...چایی و کافی هم تا می تونی قطع کن.. اگه بهتر نشدی این نسخه ی طب سنتی رو انجام بده ان شاء الله خوب می شی..این نسخه اکثر مشکلات معده حتی حادشو برطرف می کنه.. از عطاریها بارهنگ بخر یه قاشق بارهنگ رو تو یه لیوان عرق نعنا بجوشون بذار ولرم شه بعد با یه قاشق عسل حل کن و هر شب بخور... این نسخه یبوست زا هم هست پس در طول مصرف مایعات میوه و سبزی زیاد استفاده کن...

دخترم قشنگ ترینم