2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 62 پست
انقد گشنمه بخدا.  توی خونه خودم انگار غریبه ام.  خدا آدمو انقد بی زبون نکنه.  بچمم ...

بگو شیرم داره خشک میشه سرم گیجه بلند شو برو جیگر بخر زورش کن چقد پررو ان بخدا

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت نمیشه دارم گریه میکنمو بهت میگم

کارت اشتباهه نکن نکن نکن

برو گوشت بریز تو زودپز درشو ببند ۴۵ دقیقه دیگه پخته قشنگ بخور وونم رفته

به اونام بگو عزیزم برا زردی بچه من تخمرغ نباید بخورم شما گشنتونه یچیزی بخورین ببخشین سرم خیلی درد نیکنه 

بخدا شاید فک کنی زشته ولی زشت نیس زشت اینه همش بعدا رری دکتر و خوب نشی

بعدم مگه بچه زردی نداشته بگو نباید بخورم باید کله گنجیشکی یا کله پاچه یا سوپ یا دمپخت ماش و شوید وگو ...

آره یک شبم بیمارستان بستری شد

امروزم چک کردیم دوباره بالاست. 15 شده عددش

آره یک شبم بیمارستان بستری شد امروزم چک کردیم دوباره بالاست. 15 شده عددش

برا بچم یکم شیر خشت بخر تو آب حل کن دوتا قطرهربده بچت خودتم یه قاشق بخور روزی

بچه رو با شیر بشور

زیاد گرمی جات نخور ولی نه درحدی که بخودت آسیب بزنی

پاشو خودت گوشت بریز تو زودپز چرا منتظری دیگران کمکت کنن آجی نکن باخودت پاشو برو بذار 

خونریزیم بدتر شده. 

بعد یک هفته هنوز  مثل شیر آب میاد. 

دکتر دارو داده قط بشه. اما چون. 

بچم زردی داره همش تو راه دکتر و بیمارستانم استراحت ندارم. 

خونریزیم بهتر نمیشه. 

توی این یک هفته. 

4بسته کامل نوار بهداشتی. 

و یک بسته کامل پوشک بچه مصرف شده. 

جونی برام نمونده بخدا. 

اصلا هم نمیتونم خم و راست بشم. 

میدونم خودم زایمان داشتم درک میکنم

فقط راهش اینه بخودت برسی و جلو اونا خودتو به ضعف بزن یبار دوبار ۱۰۰بار بیان ببینن بهشون خوش نمیگذره نمیان تورو خدا اشتباهات منو نکن