♡ این ک تو وجودت رنج میکشی یعنی نمیبخشی فقطمیترسی مثلا ک بخوای مقابله به مثل کنی
اگه واقعا ببخشی کلا دیگه به بدیای دیگران فکرم نمیکنی
کلا ادمای سمی زندگیت رو حذف کن راحت زندگی کن
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
خوش به حالت قدر این ویژگیت رو بدون من کاملا برعکس شمام به شدت کینهای هستم و با کوچکترین مسالهای دیگه هرگز آدم سابق نمیشم حتی نسبت به نزدیکترین کسانم و خودم بیشتر از همه اذیت میشم
من اگه کسی رو ببخشم عذاب میکشم چون فکر میکنم یه فرصت دیگه به اون آدم دادم که ناراحتم کنه😈 اگرم نبخشم که نمیبخشم باز عذاب میکشم چون بالاخره با هر نبخشیدینی یکی از عزیزانت رو از دست میدی.
♡ این ک تو وجودت رنج میکشی یعنی نمیبخشی فقطمیترسی مثلا ک بخوای مقابله به مثل کنی اگه واقع ...
آره من از جروبحث ودعوا میترسم راضیم کوتاه بیام تا اینکه جنگ کنم جنگیدن ناراحتم میکنه با خودم میگم ارزش نداره ناراحتی پیش بیاد خودمو کنار میکشم وسعی میکنم با اون آدم معاشرت نکنم