2777
2789
عنوان

سلام عزیزان صدتا سوره حمد هدیه به ام البتین عزیز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 63 پست
۱۰ میخونم به نیت ازدواجم  دوستای مهربونم برام دعا کنین بتونیم بعد عید عقد کنیم با عشقم

ان شالله عزیزم .به امید خدا خوشبخت بشین 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ تا میخونم. انشاالله همه حاجت روا بشیم بچه منم سالم به دنیا بیاد

ان شالله .خدا حاحت دلتو بده گلم.بارداری برا منم دعا کن 

۵ تا به نیابت از همه دوستان شرکت کننده تو تاپیک که خدا از آبروی شما نگاهی به زندگیم کنه ان شاءالله 

سلام خااانومی امضای خدا پای تک تک آرزوهات ....واسه سلامتی آقام ی صلوات بفرس و برا برطرف شدن مشکلش ی صلوات دیگ ممنون
پنج تا میخونم  دعا کنید آقام از بند زندان رها بشه

به امید خدا زودی آزاد بشن .دعای فرج امام زمان زیاد بخونید اونیکه عظم البلا

سلام.

۱۰ تا خوانده شد.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

۱۰ تا میخونم لطفا برام دعا کنین اسمم زهراست 🥺🌹

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.