2777
2789
عنوان

دستورالعمل دعوای منصفانه همسران

146 بازدید | 4 پست

کدوم زن و شوهری هستند که اصلا با هم بحث نداشته باشند؟ طبیعیه که دو تا انسان مستقل وقتی زیر یه سقف زندگی کنند یه سری تعارض و درگیری بین‌شون پیش بیاد. اما مشکل اصلی اینه که مهارت بحث کردن رو نداریم و ته دعواهامون به توهین و تحقیر و بحران تبدیل میشه 🙊

این دو تا اسلاید رو از سایت انتخاب بهتر برداشتم و به نظرم نکات خوبی توی اون ها هست. اگر یه زوج همین نکات ساده رو رعایت کنند، جلوی خیلی از مشکلات گرفته میشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

فقط گذشت کردن،توی زندگی من باعث ادامه این زندگی وجلوگیری از طلاق میشه،چون طرفم نه حاضره گذشت کنه نه از خواسته هاش کوتاه میاد،نه حاضره مهر و محبت کنه،نه میشه باهاش و مخصوصا برخلاف خواسته هاش حرف زد ،سریع جیغ و داد حتی جلوی بچه،حتی حاضر نیست از خییانتتکردن دست برداره،نه شرایط کار و درآمد منو درک میکنه،فقط پوول میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط گذشت کردن،توی زندگی من باعث ادامه این زندگی وجلوگیری از طلاق میشه،چون طرفم نه حاضره گذشت کنه نه ...

چقدر بودن در این شرایط سخته 🙁

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊