2777
2789

بنظرتون رفتارام خیلی بد بوده؟؟؟؟؟

من شوهرم اوایل خیلی سوپرایزم میکرد ولی انقددددد غر زدم دیگ خیلی وقته سوپرایزم نمیکنه حتی جرات نداره یه هدیه کوچیک بهم بده چه تولدم چه ولنتاین....کارایی ک کردم و باعثش شد

مثلا سفر کیش بلیط و هتل و اینا رزرو کرده بود شب قبل بهم داد اولش خوشحال شدم ولی وقتی دیدم چقد گرون رزرو کرده هتل و دوسال پیش شبی ۲ تومن در حالی ک بهترین هتل و خودم میتونستم رزرو کنم شبی ۵۰۰ سرش غر غر کردم ک همش گولت میزنن و اینا......یااینکه یه گردنبند و پلاک ک گرمی ۱۳۰۰ بود برام گرفته بود اجرتشو انقد بالا زده بود شده بود گرمی دو میلیون طلای زشت و ساده ۱۰ میلیون گرون بهش داده بود درحالی ک خودم بهترین و شیک ترینشو یا یک چهارم این اجرت میتونستم بخرم...یا اینک شوهرم دوتا ماشین داشت یه برلیانس و یه تیبا۲...تیبا دو دست من بود و بدون اجازه من مفتتتتتت فروخته بود و یه ۲۰۶ رو گرووووون تر از قیمت واقعی برام خریده بود اونجام ۳۰-۴۰ تومن گول خورده بود....بااینک باید خوشحال میشدم ولی غر غر غر غر کردم سرش و کلا دیگ سوپرایزو بوسیده گذاشته کنار😑😑😑😑😑😑😑😑😑کارام بد بود؟شما بودین غر غر نمیکردین؟🥲🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تفاسیر همون سورپرایزت نکنه بهتره

چون هربار کلی ضرر مالی میزنه و سرش کلاه می ذارن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نمیدونم الان اومدی واقعا درد و دل کنی یا دل مارو بسوزونی🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯🧑‍🦯

عزت نفست کو دلبندم؟ طبعت همیشه بلند انشاا... که زود دلت نسوزه💜🧡💛

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎