2777
2789

سلام بچه ها من یه چند وقته تصمیم گرفتم که برم موهامو فر دائم یا موقت کنم 

ولی هرچقدر تو اینستا و اینترنت میگردم توی اردبیل انگار اصلا همچین چیزی نیس اونایی که تو اردبیل انجام دادن لطفاً بگن کجا بوده

اگ تو آستارا هم باشه عیبی نداره 🥸

چرا نیست واقعا😕💔

حالا منی ک فر مو میخوام باید برم تهران یا جای دیگ 😣🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا نکردم ولی فکر نکنم نباشه از چند تا ارایشگاه بپرس شاید معرفی کردن

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
ششنیدم که میگن بعد چند مدت ریزش مو پیدا می کنی ولی میگن مراقبت ازش سخته ولی می ارزه

اصلا ریزش هیچی من ده سال پیش کردم حیف از موهای لختم بود هنوز موهام موج داره همین الآنم زیر دست کراتین کارم موهات هیچ وقت به حالت قبل برنمی‌گرده 

اگه رنگ کنی وز هم میشه هیچی

اخه من الان ساکن استارام ولی خب اردبیل هم میرم میام چون خانواده هامون اونجان ولی من به خاطر مو فر بر ...

تهرانم راهت نمیوفته؟ چیز خاصی نیس آرایشگاها نداشته باشن ولی موادش خیلی مضره

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
اصلا ریزش هیچی من ده سال پیش کردم حیف از موهای لختم بود هنوز موهام موج داره همین الآنم زیر دست کراتی ...

من موهام فر نیست ولی یکم پر موج داره ولی دو مخمه برم فر کنم خفنه میگن بهمم‌ میاد اتفاقا منم از صافی بدم میاد 

تا اخر عمرمم عهد کروم رنگ نذارم موهای طبیعی مو دوس دارم

منم فر خیلی بهم میومد رفتم اما خب چی بگم  ایشالا که خیر هست ❤️

حالا ببین پیدا میکنم‌اخه 🥸😭🚬الانه ک میگن خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر امل بومه عرق سگی خرمه🥲