2777
2789

شوهرش مغازه داره کلی میفروشه خودشم ناخن کاره کلی درمیاره شوهر من کارمنده بخور و نمیره خودمم بچه دارم و مریض هم هستم افسردگی دارم نمیتونم کاری کنم همش میکوبونن بهم خسته شدم کلی درمان کردم ۱۰ روز خوبم ۲۰ روز داغون با یه بچه کوچیک نمیدونم چکار کنم هیچکس درکم نمیکنه خیلی خستم خیلی همشم بی پولیم

اونا بچه ندارن؟

چه بیشعورن فامیلاتون هر کس زندگیش متفاوته

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حالت رو خراب میکنن ، رابطه رو کمتر کنید 

اونا هیییییچ آسیبی نمی‌بینن. فقط برای شما سخت میشه. 

مگه قراره زندگی ها مثل هم باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چرا فک میکنید هر کس پولدارتره خوشبخت تره؟

به حرف بقیه گوش نده

یه کسب و کار خونگی راه بنداز برای خودت

بشینی به جایی نمیرسی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خودتو مقایسه نکن 

هر کسی بک سری موانعی تو زندگی سر راهش قرار می گیره 

مه بلید خودش شخصا باهاش کنار بیاد 

خوب میشی ان شا الله

برو تاپیک مامانل تجربه های من در درمان افسردگی رو بخون 

به خودش پیام بده برای دوستان افسرده گروه دارن تو ایتا و تلگرام 

خیلی ها خوب شدن 

اکه دوس داری کار کردن رو دنبال کاری باش چون هم حالات روحیت بهتر میشه هم استقلال مالی پیدا میکنی ولی در کل به حرفای چرت بقیه گوش نکن چون بالاخره راه نفوذ بر آدم ضعیف رو پیدا میکنن پس هر طوری ک خودت میدونی خودتو قوی و با حال خوب نشون بده

شما بچه کوچک دارین خودش یه کار شبانه روزی هست بدون مرخصی... اصلا فکرشو نکن بگو می خوام یه مادر تمام وقت باشم بعدا حسرتشو نخورم. یعنی چی که مقایسه می کنن. 

شما سر کارم برین مبلغ زیادی بابت رفت و آمد و مهدکودک و کارهای دیگه از حقوقتون کسر می شه. کار خونه خودش کلی کمک هزینه ولی کسی در نظر نمی گیره